5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends Vol. 4

Άλλοι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Άλλοι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends

A-group-of-HD-wallpapers-of-League-of-Legends-05

Καθημερινώς στο League of Legends, συναντάμε διάφορες κατηγορίες παικτών. Μερικοί από αυτούς, αξίζει να τους αποκαλούμε teammates, ενώ κάποιους άλλους, τρέμουμε να τους συναντήσουμε! Παίζοντας, λοιπόν, καθημερινώς League of Legends, μπορούμε άνετα να κατατάξουμε σε κατηγορίες, τις «ειδικές περιπτώσεις» μας. Για να δούμε, λοιπόν, άλλες 5 «ειδικές περιπτώσεις» οι οποίες έλειπαν από εδώ, εδώ και εδώ

Ο «Τυπάς του ban»

  • Ο συγκεκριμένος τύπος παίκτη θα είναι αυτός, που θα σας επιβάλλει τις απόψεις του σχετικά με το ποιους χαρακτήρες πρέπει να κάνετε ban, πριν το game. Και όχι, δεν αναφέρομαι σε αυτούς που θα προτείνουν κάποια picks για ban, αλλά σε εκείνον ο οποίος θα φέρει την καταστροφή του κόσμου αν δεν περάσει η δική του άποψη. Επίσης, αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα σας το «κοπανάει» για την λάθος ban επιλογή σας!

Ο «1v1»

  • Ιδού ένα από τα μεγαλύτερα «ταλέντα» του League of Legends. Ο τύπος του «1v1» θα σας τονίζει τις εξαιρετικές δεξιότητές και ικανότητές του -κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού- καθώς θα προβεί να σας καλέσει σε 1v1, σε περίπτωση που τον αμφισβητήσετε. Συνήθως, ο αυτοαποκαλούμενος «γκουρού» του LoL δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο παιχνίδι, καθώς δεν δέχεται κριτικές από το υπόλοιπο community.

Ο «Surrender at 20»

  • Δεν θα διαφωνήσω ότι ορισμένα παιχνίδια «πάνε χαμένα» από το πρώτο λεπτό (για πολλούς και διάφορους λόγους), αλλά το spamming για surrender at 20 αποτελεί ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο League of Legends. Υπάρχουν λοιπόν οι στιγμές που γίνεται πραγματικά ανυπόφορο… όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που δεν υπάρχει λόγος! Εδώ αναφέρομαι στον παίκτη εκείνον όπου, αν η ομάδα του αποκτήσει απότομα 2-3 deaths θα αρχίσει να καλεί για surrender, καθώς θα προβεί σε report.

Ο «GG easy»

  • Η συγκεκριμένη κατηγορία παίκτη, τα αντιμετωπίζει όλα εύκολα και απλοϊκά.  Εδώ αναφερόμαστε σε εκείνον όπου παρά τις δυσκολίες που θα έχει αντιμετωπίσει σε ένα game ή ανεξαιρέτως το «χάλια» score του, στο τέλος του παιχνιδιού θα γράψει «gg easy».

Ο «όλο δικαιολογίες»

  • Ιδού η αγαπημένη μου κατηγορία. Η συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη θα φροντίσει να έχει ποικίλες δικαιολογίες για κάθε διαφορετική του «γκάφα» στο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα, δικαιολογίες του τύπου «lag, fps drop, misclick»… και πάει λέγοντας!

Περισσότερα νέα για το League of Legends