5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends Vol. 2

Άλλοι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Άλλοι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends

lololo

Καθημερινώς στο League of Legends, συναντάμε δίαφορες κατηγορίες παικτών. Μερικοί από αυτούς, αξίζει να τους αποκαλούμε teammates, ενώ κάποιους άλλους τρέμουμε να τους συναντήσουμε! Παίζοντας, λοιπόν, καθημερινώς League of Legends, μπορούμε άνετα να κατατάξουμε σε κατηγορίες, τις «ειδικές περιπτώσεις» μας. Για να δούμε, λοιπόν, άλλες 5 «ειδικές περιπτώσεις» οι οποίες έλειπαν από εδώ

Ο «Κριπάκιας»

  • Ο «κριπάκιας» είναι αυτός που έχει έμμονη ιδέα με τα minions. Η αγάπη του για κατανάλωση των minions τον οδηγεί συχνά σε αποτρόπαιες πράξεις. Ο κριπάκιας είναι πολύ πιθανών να διακτινίζεται –σε χρόνο ρεκόρ- από lane σε lane, όχι για βοήθεια… αλλά για κατανάλωση!

Ο «Ζουγκλιστής»

  • Ο Ζουγκλιστής απέχει αρκετά από αυτό που αποκαλούμε Jungler.Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον παίχτη που οι πιθανότητες να κάνει «Safari» στη ζούγκλα είναι αρκετά περισσότερες από αυτές που θα έχει ως Jungler. Όπως καταλαβαίνετε, το Golem και η αντίπαλη ομάδα είναι οι κερδισμένοι της υπόθεσης.

Ο Γλωσσομαθής

  • Ο συγκεκριμένος παίκτης διακρίνεται από το εμπλουτισμένο λεξιλόγιό του και την γλωσσομάθειά του. Φυσικά, αστειευόμαστε! Όταν πρόκειται για τον γλωσσομαθή του League of Legends εστιάζουμε σε αυτόν που γνωρίζει 100 βωμολοχίες (βρισίες), σε 100 διαφορετικές ξένες γλώσσες. Στόχος του είναι να μεταλαμπαδεύσει τις αμέτρητες γνώσεις του στο community.

Το παραλίγο Support

  • Εδώ έχουμε τον player, ο οποίος θα επιχειρήσει να αναλάβει το ρόλο του support, με το δικό του –μοναδικό- τρόπο! Οι main επιλογές του είναι Darius, Jax… και γενικά ότι μπορεί να κάνει εύκολα ks.

Ο «Ελληνάρας»

  • Προσοχή! Δεν αναφέρομαι στον Έλληνα, αλλά στον Ελληνάρα! Ο Ελληνάρας είναι αυτός που θα αράξει –έχοντας τη φραπεδιά πλάι του- και θα αρχίσει να δίνει εντολές στο team. Συνοπτικά, έχουμε να κάνουμε με τον «Έλληνα»,ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο «γκουρού» του League of Legends. Οι αντιρρήσεις στην μεθοδολογία του δεν είναι επιτρεπτές!
Περισσότερα νέα για το League of Legends