Οι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends

Οι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι 5 χειρότεροι τύποι παικτών στο League of Legends…

kata

Καθημερινώς στο League of Legends, συναντάμε δίαφορες κατηγορίες παικτών. Μερικοί από αυτούς, αξίζει να τους αποκαλούμε teammates, ενώ κάποιους άλλους τρέμουμε να τους συναντήσουμε! Παίζοντας, λοιπόν, καθημερινώς League of Legends, μπορούμε άνετα να κατατάξουμε σε κατηγορίες, τις «ειδικές περιπτώσεις» μας. Για να δούμε…

Ο Instalocker…

  •  Όταν λέμε instalocker αναφερόμαστε σε αυτούς τους παίκτες, που δεν θα υπολογίσουν ούτε pick order, ούτε τα μηνύματα στο chat. Με λίγα λόγια, η συγκεκριμένη μάζα θα κάνει lock τον champion που θέλει, χωρίς να του καίγεται καρφί! Ο instalocker είναι ίσως η χειρότερη περίπτωση που μπορείτε να πετύχετε, διότι δεν υπολογίζουν τίποτα, εξ’ αρχής.

Ο «Mid or Feed»…

  • Ο «Mid or Feed» είναι ο παίκτης, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο επαγγελματίας Midder. Θεωρεί ότι όλα τα picks μπορούν να είναι στο Mid, εφόσον φυσικά τα ελέγχει αυτός. Για το συγκεκριμένο άτομο δεν υπάρχει ισάξιος παίκτης, πόσο μάλλον θεωρεί τα υπόλοιπα lanes, λιγότερο σημαντικά.

Ο Over-Pinger…

  • Ο Over-Pinger είναι ο ερωτευμένος με τα pings. Μπορεί να πατάει το κουμπί από την αρχή, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Συνήθως, όταν θα πρέπει να πατήσει το ping, για κάποια τυχόν προειδοποίηση, δεν θα το κάνει. Ο ήχος των pings γι’αυτό το άτομο, είναι καθαρά αφροδισιακός!

Ο σκληρός, μέσω Διαδικτύου…

  • Εδώ έχουμε τον σκληρό, πίσω από την οθόνη! Ο συγκεκριμένος τυπάς θα σας πουλήσει τσαμπουκά, για το παραμικρό λάθος σας, ενώ θα ρωτάει που μένετε, ώστε να σας πουλήσει τσαμπουκά κι από κοντά (ενώ ποτέ δεν θα το κάνει)!

Ο «Μπαίνω κι όποιον πάρει ο Χάρος»…

  • Εδώ αναφερόμαστε σε αυτόν τον παίκτη, ο οποίος θα ορμήξει στο πεδίο της μάχης, ασχέτως το hp ή τη mana του. Έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, όπου του βγαίνει ξινή. Στο τέλος, έχει καταφέρει να δώσει 10 kills στην αντίπαλη ομάδα και αναρωτιέται τι πήγε στραβά.
Περισσότερα νέα για το League of Legends