Δείτε το trailer για την επέκταση του Guild Wars 2, Heart of Thorns

Από τους developers του Guild Wars 2, ArenaNet, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα trailer για την πρώτη επέκταση του παιχνιδιού Guild War 2, με την ονομασία Heart of Thorns. Η επέκταση θα γίνει διαθέσιμη σε λιγότερο από ένα μήνα, δηλαδή γύρω στις 23 του Οκτώβρη.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 


Από τους developers του Guild Wars 2, ArenaNet, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα trailer για την πρώτη επέκταση του παιχνιδιού Guild Wars 2, με την ονομασία Heart of Thorns. Η επέκταση θα γίνει διαθέσιμη σε λιγότερο από ένα μήνα, δηλαδή γύρω στις 23 του Οκτώβρη. Βλέποντας το βίντεο – trailer, γίνεται αντιληπτό πως κάποια στοιχεία μέσα στο παιχνίδι θυμίζουν αρκετά τα γραφικά του στυλ της Blizzard. Παρόλα αυτά, η ανταπόκριση του κοινού ήταν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό θετική.

Όπως είχε ανακοινωθεί και παλαιότερα, η επέκταση, Heart of Thorns, έρχεται να προσθέσει μία νέα Maguuma Jungle zone, ένα εκτεταμένο σύστημα προόδου, περισσότερες δυνατότητες, μία νέα εξειδίκευση Reverant, καινούριες αίθουσες συντεχνιών, καθώς και μία καινούρια λειτουργία PvP Stronghold, μεταξύ των υπολοίπων.

Το βασικό παιχνίδι Guild Wars 2 πρόσφατα έγινε δωρεάν σε αντίθεση με την επέκταση, την οποία θα πρέπει να αγοράσετε είτε μόνη της είτε μέσω διάφορων πακέτων. Σε περίπτωση πάντως που θελήσετε να προ παραγγείλετε το Heart of Thorns, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έχετε εγγυημένη πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις beta των Σαββατοκύριακων, μέχρι την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει επίσημα η επέκταση.

Περισσότερα νέα για το Guild Wars 2

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.