Πόσο να κοστίζει μία ομάδα LCS;

H Team Dignitas πουλάει μία LCS ομάδα του LoL

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

H Team Dignitas πουλάει μία LCS ομάδα του LoL

RP8VVxHAJrRy.878x0.Z-Z96KYq

Τα καλά νέα για την Team Dignitas είναι πως η Ευρωπαική ομάδα του League of Legends πρόσφατα προκρίθηκε για να αγωνιστεί στο LCS. Τα κακά νέα είναι ότι η Αμερικάνικη ομάδα είναι στο LCS από τις αρχές του 2013, ενώ οι κανόνες της Riot λένε πως οι επαγγελματικές οργανώσεις επιτρέπεται να έχουν μόνο μία ομάδα LCS. Αυτό σημαίνει πως η Dignitas πρέπει να πουλήσει μία από τις ομάδες του LoL, που μας φέρνει στα καλά νέα της περιοχής: Έχουν ήδη γίνει προσφορές για οποιαδήποτε ομάδα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης Michael O’Dell να πουλήσει για το ποσό των $500.000.

Ο O’Dell είπε στη Daily Dot την προηγούμενη εβδομάδα ότι δέχεται προσφορές και για τις δύο ομάδες, αλλά θα πουλήσει μόνο τη μία. Η Ευρωπαική ομάδα (εικονιζόμενη) είναι η εμφανής επιλογή να πουληθεί, αλλά η οργάνωση της Dignitas εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, πράγμα που σημαίνει πως η λειτουργία της Ευρωπαικής ομάδας μπορεί να είναι πιο βολική. Η τελική απόφαση για κάθε ομάδα που επρόκειτο να πουληθεί, και σε ποιον θα πάει, δεν εξαρτάται μόνο από το ποσό των χρημάτων. Όπως σημειώνεται, η «ποιότητα» της προσφοράς και το ποιους θα εμπιστευτεί πίσω από την οργάνωση μιας επιτυχημένης ομάδας, θα είναι και αυτοί παράγοντες.

Αυτό δεν σημαίνει πως τα χρήματα δεν παίζουν τον ρόλο τους. Ο O’Dell είπε σε ξεχωριστή συνέντευξη στο PCGamesN ότι έχει αρκετές προσφορές στο τραπέζι – συμπεριλαμβανομένου και της Μέσης Ανατολής – όπως και ότι έχουν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο δολλάρια. «Το οποίο είναι καλό» είπε. «Είναι ωραίο να έχεις ένα τέτοιο πρόβλημα».

Ο O’Dell είπε ότι θα συνεχίσει να παίρνει προσφορές για τις ομάδες Dignitas του LCS μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο