Απάντηση της RIOT στον Dunkey για το ban. Αποκάλυψη για feeder detection!

Απάντηση στο video του Dunkey έδωσαν οι Rioters σχετικά με το ban για τοξική συμπεριφορά.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Απάντηση στο video του Dunkey έδωσαν οι Rioters σχετικά με το ban για τοξική συμπεριφορά.
Καταστήσανε σαφές σε όλους πως δεν έχει σημασία ποιος είσαι, αν είσαι τοξικός παίκτης θα έχεις επιπτώσεις.

dunkey

Πιο συγκεκριμένα (περιληπτικά) ο Jeffrey «Lyte» Lin έγραψε στο ask.fm:

Παρά το γεγονός πως σε πολλούς Rioters αρέσει το περιεχόμενο του Dunkey, δεν υπάρχει επιείκεια σε τοξική συμπεριφορά επειδή είσαι επαγγελματίας ή επειδή είσαι δημιουργός περιεχομένου στο Youtube.
Δεν συζητιέται καν το αν μπορείς ή όχι να βρίζεις μέσα στο game. Στο παρελθόν έχουμε πει πως είναι αποδεκτό να κάνεις πλάκα με τους φίλους σου αλλά όταν υπάρχουν ξένοι που μπορεί να παρεξηγήσουν τα λεγόμενά σου δεν μπορείς να έχεις επιθετική συμπεριφορά.
Επίσης, λόγω του ότι το hate που έφερε το ban ήταν προς feeder, ο Lyte αποκάλυψε πως στο patch 5.18 θα μπει feeder detection που μέσα σε 15 λεπτά θα έχει κάνει ban τους feeders.
Όλη η προσπάθεια είναι στο να ξεχωρίζει το πρόγραμμα τους feeders από αυτούς που είχαν ένα άσχημο παιχνίδι και κάνανε 0-10.

Δείτε όλο το κείμενο εδώ.

 

Σχόλιο του συντάκτη στο θέμα: Το feeder detection program είναι must και έπρεπε να είναι στο παιχνίδι από τη δεύτερη season. Αναφορικά με το toxicity, οι άνθρωποι που ασχολούνται με το game είναι στην κοινωνία και η κοινωνία δεν είναι αγγελικά πλασμένη. Στην καθημερινότητα, και βωμολοχίες θα ακουστούν και πολλά άλλα διότι απλά είμαστε άνθρωποι. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο το ban για αυτό το λόγο ενώ θεωρώ επιβεβλημένο το ban λόγο feeding ή scripting. Το θέμα της τοξικής λεκτικής συμπεριφοράς λύνεται με ένα απλό ολικό permanent chat ban. Όταν του κάνεις ban το account απλά θα βρει ή θα ανεβάσει άλλο και θα συνεχίσει τη λεκτική βία. Το ban για αυτό το λόγο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δεν οδηγεί πουθενά.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983