Προς ανακοίνωση τα Lumia 950, 950XL και Surface Pro 4

Προς ανακοίνωση νέα προϊόντα από την Microsoft στα οποία ξεχωρίζουν τα Lumia 950, 950XL και Surface Pro 4

Προς ανακοίνωση νέα προϊόντα από την Microsoft στα οποία ξεχωρίζουν τα Lumia 950, 950XL και Surface Pro 4

cda42f43c44150b6796c313dd661dcc5

Η Microsoft ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων σε διάφορα μέσα ενημέρωσης για μια εκδήλωση που θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου και θα παρουσιάσει νέες συσκευές βασιζόμενες στο νέο λειτουργικό της, τα Windows 10. Ωστόσο, στο παρελθόν έχουν γίνει διαρροές για εκδήλωση τον Οκτώβριο, για την πιθανή αποκάλυψη των Microsoft Lumia 950 και Lumia 950 XL, την δίδυμη high-end ναυαρχίδα . Παράλληλα, μαζί με την αποκάλυψη των νέων smartphones, η Microsoft πρόκειται να παρουσιάσει το Surface Pro 4  καθώς και ένα νέο wearable.

Τα Microsoft Lumia 950 και 950 XL πρόκειται να έχουν οθόνες ανάλυσης QHD, 3GB μνήμης RAM, 32GB αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης, 20 MP PureView πίσω κάμερα, 5 MP μπροστινή selfie καμερα, και μια θύρα USB τύπου C για φόρτιση. Το 950 XL θα έρθει με Snapdragon 810 chipset της Qualcomm και μια μπαταρία 3.300 mAh, ενώ το μικρότερο αδερφάκι του θα έχει τον Snapdragon 808 και μπαταρία 3.000 mAh.

To Surface Pro 4 θα  κρατήσει τη μορφή και τον μηχανισμό φόρτισης του προκατόχου του, ενώ θα περιέχει και κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις. Είναι πιθανό να είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το Surface Pro 3 και μπορεί να έρθει με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με καλύτερη απόδοση.

Στην ίδια παρουσίαση αναμένεται να δούμε και τη δεύτερη γενιά του Band, της φορετής συσκευής της Microsoft.

Λάτρης των παιχνιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Πρώτη επαφή με το gaming σε ηλικία 4ετών και παιχνίδια όπως το Mario Bros, Crash Bandicoot , Spyro,κτλπ. Ξεκίνησε ως λάτρης των κονσολών χάρη στην αγαπημένη του σειρά (κονσόλας) το God of War αλλά κατέληξε στο αγαπημένο, πλέον για αυτόν, αντικείμενο τον υπολογιστή. Εκεί ήρθε σε επαφή με πληθώρα από games ξεχωρίζοντας από αυτά την σειρά GTA, Battlefield, Assassins Creed και Hearthstone. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD).