Ανακοινώθηκε η Beta του Star Wars Battlefront

Αρχές Δεκεμβρίου η Beta του Star Wars Battlefront

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Αρχές Δεκεμβρίου η Beta του Star Wars Battlefront

featuredImage.img

Για PlayStation 4, Xbox One, και PC (Origin) θα είναι διαθέσιμη η Beta του παιχνιδιού, η οποία θα περιλαμβάνει 3 modes, το Walker Assault on Holth, το Survival Mission on Tatooine και ένα νέο mode, το Drop Zone.

Το Walker Assault on Holth πρόκειται για ένα multiplayer 40 παικτών Rebels εναντίων Empire, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να παίξετε ως Darth Vader και Luke Skywalker. Στo Survival Mission, εσείς και ένας φίλος σας πρέπει να αντιμετωπίσετε waves από Imperial forces, ενώ για το νέο mode δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες ακόμη.

Εκτός από την ανακοίνωση της Beta, έγινε γνωστή και η κυκλοφορία του Star Wars Battlefront Companion, ένα παιχνίδι καρτών και στρατηγικής το οποίο θα σας επιτρέπει να κερδίσετε credits που θα ξεκλειδώνουν Star Cards, όπλα και πολλά άλλα στο Star Wars Battlefront. Ακόμη θα μπορείτε να ελέγχετε stars, να διαμορφώνετε το load-out σας και πολλά ακόμη. Θα είναι διαθέσιμο στο Apple App Store και Google Play στις 17 Νοεμβρίου, την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει επίσημα και το παιχνίδι.

Για να μάθετε περισσότερα για την συμμετοχή στην Beta, μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace.

Περισσότερα νέα για το Star Wars Battlefront