«Έπεσε η αυλαία» για το Heroes of the Storm στο MSI MGA 2015

Νικητές οι MVP Black με 3-0 εναντίον των TempoStorm

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Νικητές οι MVP Black με 3-0 εναντίον των TempoStorm

Trophy-750

Οι Team Liquid, με ένα εξαιρετικό line-up, ηττήθηκαν από τους MVP Black, μην καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό. Με τους  Illidan, Abathur, Kharazim, Johanna, και the Lost Vikings να αγωνίζονται στον Sky Temple είναι σχεδόν άξιο απορίας γιατί οι Team Liquid δεν μπόρεσαν να θέσουν το παιχνίδι υπό τον έλεγχό τους. Ίσως η εξέλιξη του match μπορεί να μας δώσει απαντήσεις.

Όταν δεν καταφέρνεις να προηγείσαι σε XP με τους The Lost VIkings και τον Abathur, ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι Arthas και Leoric δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από το damage που προκαλούσαν οι melee warriors των Team Liquid και ακόμα και με τους Illidan και Ultimate Evolution Illidan να κυνηγούν τη Valla, αυτή παρέμενε ασφαλής εξαιτίας των Void Prisons και Divine Shield. Οι Team Liquid χρειάζονταν πλεονέκτημα στο XP για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το double specialist, αλλά οι MVP Black δεν αφέθηκαν στιγμή και κέρδιζαν συνεχώς στα team fights.

Ο Kharazim είχε φοβερή κινητικότητα και τα speed buffs του επηρέασαν την Johanna και τον Illidan, αλλά το Divine Palm φαίνεται πως ήταν αρκετά ασθενές κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μια ομάδα όπως η MVP Black καταφέρνει να σταματήσει όλα τα DPS όσο ο στόχος έχει το Divine Palm buff, θυμίζοντας σε όλους μας την ύπαρξη του Ancestral Healing και την αποτελεσματικότητά του.

Οι Team Liquid έχασαν, αν και οι ίδιοι οι Cloud9 είχαν αρχικά δηλώσει πως τους θεωρούν μια δυνατή ομάδα που παίζει με «περίεργους, εκνευριστικούς heroes». Στη μάχη για την τρίτη θέση, οι Cloud9 ήρθαν τελικά αντιμέτωποι με τους Team Liquid, με τον αγώνα να λήγει 3-0 υπέρ των Cloud9. Οι MVP Black πάντως παραδέχθηκαν πως δεν είχαν προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουν τους Team Liquid και γενικά δεν ασχολήθηκαν με το MSI MGA, αφού έμφαση έδωσαν στο Korean super league. Ωστόσο, χαρακτήρισαν τη νίκη σχετικά εύκολη και εξομολογήθηκαν πως θα δυσκολεύονταν περισσότερο αν έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους Cloud9.

Στο μεγάλο τελικό του τουρνουά Heroes of the Storm, οι MVP Black αντιμετώπισαν τους Tempo Storm, τους οποίους νίκησαν 3-0 στους maps Tomb of the Spider Queen, Sky Temple, και Dragon Shire. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την εξέλιξη του match εδώ.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.