Μια πρώτη ματιά στο gameplay του LawBreakers

LawBreakers: Το νέο Free-to-Play Shooter του δημιουργού Cliff Bleszinki παίρνει σάρκα και οστά

Platform
 

LawBreakers: Το νέο Free-to-Play Shooter του δημιουργού Cliff Bleszinki παίρνει σάρκα και οστά

lawbreakers

Ο πρώην  σχεδιαστής του Gears of War έχει επιβεβαιώσει το όνομα του επερχόμενου free-to-play shooter του. Το παιχνίδι έχει οριστεί σε έναν κόσμο μετά το «the shattering», ένα κατακλυσμικό γεγονός που αλλάζει μόνιμα τη βαρύτητα της Γης.

Το LawBreakers, είναι ένα 5-on-5, team-based shooter όπου οι παίκτες χωρίζονται ως άτομα επιβολής του νόμου κατά των εγκληματιών και αντίστροφα. Μετά από μια περίοδο σχετικής ειρήνης, τόνοι από οργανωμένες συμμορίες έχουν αρχίσει να κατακτούν έδαφος σε όλο τον κόσμο. Κάνουν μια κίνηση στις ΗΠΑ, και εκεί έρχεται η σειρά των LawBreakers. Ο Bleszinski περιγράφει το παιχνίδι ως «κάθετο», με τους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε γάντζους, πακέτα τζετ, και άλλες συσκευές.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω video, πρόκειται για ένα Battle Arena Shooter και μοιάζει αρκετά στο Overwatch της Blizzard καθώς και στο Battleborn της 2K Games.

Το LawBreakers δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί για PC μέσα στο 2016.

Περισσότερα νέα για το LawBreakers

Λάτρης των παιχνιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Πρώτη επαφή με το gaming σε ηλικία 4ετών και παιχνίδια όπως το Mario Bros, Crash Bandicoot , Spyro,κτλπ. Ξεκίνησε ως λάτρης των κονσολών χάρη στην αγαπημένη του σειρά (κονσόλας) το God of War αλλά κατέληξε στο αγαπημένο, πλέον για αυτόν, αντικείμενο τον υπολογιστή. Εκεί ήρθε σε επαφή με πληθώρα από games ξεχωρίζοντας από αυτά την σειρά GTA, Battlefield, Assassins Creed και Hearthstone. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD).