Πιθανότητες για νέο Warcraft μετά το StarCraft

Η Blizzard δήλωσε ανοιχτά ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δουλέψει πάνω σε ένα νέο Warcraft μετά το Legacy of the Void

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η Blizzard δήλωσε ανοιχτά ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δουλέψει πάνω σε ένα νέο Warcraft μετά το Legacy of the Void

y1LTE4e0Tto6.878x0.Z-Z96KYq

Ο παραγωγός του StarCraft 2: Legacy του Void, Tim Morten, δήλωσε στο IGN ότι η Blizzard θα εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο Warcraft, μεταξύ άλλων ιδεών, όταν η ομάδα τελειώσει με το τελευταίο από τα τρία expansions που υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσουν για το StarCraft 2.

«Είναι πολύ ικανοποιητικό για μας να ακούμε ότι υπάρχει ζήτηση εκεί έξω για περισσότερο RTS περιεχόμενο στο Warcraft Universe, οπότε νομίζω ότι όταν τελειώσουμε με το Void θα συγκεντρωθούμε σαν ομάδα ώστε να συζητήσουμε για το τι μας εμπνέει να δουλέψουμε στη συνέχεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία, όμως, ότι θα εξετάσουμε το Warcraft, το StarCraft, ή ακόμη και νέες ιδέες. Όλα είναι πιθανά».

StarCraft-II-Legacy-Of-The-Void

Αν και αυτό δεν είναι το τέλος για το StarCraft ως σειρά, ο Morten λέει ότι το Legacy of the Void θα τελειώσει οριστικά τη συγκεκριμένη ιστορία. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής Warcraft δεν είναι επομένως απίθανο να υπάρξει στο μέλλον. Φαίνεται πως θα γίνει ακόμα πιο πιθανό αν αρκετοί fans ζητήσουν ένα νέο Warcraft RTS, και γνωστοποιηθεί μαζικά αυτή η επιθυμία στο προσωπικό της Blizzard.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.