Άνοιξε η Early Access του Heavy Gear Assault

Early Access (ή εναλλακτική χρηματοδότηση;) για το Heavy Gear Assault

Platform
 
Genre
 
Developers
,  

Early Access (ή εναλλακτική χρηματοδότηση;) για το Heavy Gear Assault

10heavygearassault

Όταν η Activision έχασε τα δικαιώματα για να φτιάχνει MechWarrior παιχνίδια, στράφηκε σε μια άδεια για το Heavy Gear ώστε να γεμίσει τα κενά στο lineup της. Κάπως έτσι το Heavy Gear επιχειρεί να κάνει το comeback του.

Οι Stompy Bot Productions και MekTek (αυτοί που ειναι πίσω από την ανανεωμένη δωρεάν επανακυκλοφορία του MechWarrior 4) απέτυχαν στην Kickstarter καμπάνια που επιχείρησαν το 2013, αλλά δεν πτοούνται. Τώρα στρέφονται σε «καινοτόμες» μεθόδους χρηματοδότησης του παιχνιδιού: χρεώνουν την early access για το Heavy Gear Assault, το οποίο αναμένεται το 2016.

Αν και το παιχνίδι θα είναι δωρέαν, η early access κοστίζει $40 και προσφέρει, εκτός από την πρόωρη πρόσβαση στο παιχνίδι, νομίσματα για συναλλαγές εντός παιχνιδιού, δύο mechs, και διάφορα όπλα. Η Stompy Bot εξηγεί ότι τα αντικείμενα που θα πωλούνται εντός παιχνιδιού μπορεί κανείς να τα αγοράσει με νομίσματα που κερδίζει παίζοντας ή με νομίσματα που αγοράζει με πραγματικά χρήματα.

Το Heavy Gear Assault θα κυκλοφορήσει σε Windows και Linux το 2016. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε trailer της alpha version:

Πηγή: Rock, Paper, Shotgun

Περισσότερα νέα για το Heavy Gear Assault

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.