ΝΑ LCS: Στα ημιτελικά η Team Impulse

Η Dignitas δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Team Impulse με το 3-0 να έρχεται πολύ άνετα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Dignitas δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Team Impulse με το 3-0 να έρχεται άνετα για τον Impact και την παρέα του
lcs
Κακά τα ψέματα η Team Dignitas με τον στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί εύκολα δεν είχε και τόσο μεγάλο κίνητρο στα πλέι οφ. Από την άλλη οι παίκτες της TIP θέλουν το εισιτήριο για το παγκόσμιο και το έδειξαν και χτες. Το πρώτο game τελείωσε από το πουθενά, όταν Apollo (5/1/5 με Kog’maw) και Gate (3/2/5 με Azir) έδωσαν το ace στην ομάδα τους που αν και είχε μόλις δύο μέλη ζωντανά κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.

Η αντίδραση των αντιπάλων τους στο 2ο παιχνίδι δεν ήρθε… ποτέ! Σε ένα ματς πολύ κακό από άποψη θεάματος, η TIP έκανε το 2-0 και το τελευταίο game έμοιαζε τυπική διαδικασία (Όπως αποδείχτηκε και στην πράξη τελικά ήταν). Κάκιστο από πλευράς θεάματος και με τους παίκτες των Dignitas να έχουν καταθέσει τα «όπλα» το 3ο game αφού κούρασε, τελείωσε με νίκη της TIP.

Από τους νικητές ξεχωρίσαμε τον εξαιρετικό Impact, που και στα τρία παιχνίδια έπαιξε Shen (9.3 KDA!!!) καθώς οι παίκτες των DIG επέμεναν να μην κάνουν ban τον συγκεκριμένο champion, παρόλο που από το πρώτο game τους δημιουργούσε προβλήματα. Στο τελευταίο ματς πάντως είδαμε τον Gamsu να επιλέγει Gankplank! Πιστεύουμε πως θα αποζημιώσει απόψε η μάχη των Team SoloMid με την Gravity (22:00)!

Τα στατιστικά των παιχνιδιών

Game 1
Game 2
Game 3

Θέλετε να δείτε με ελληνική μετάδοση το ματς των Team SoloMid απέναντι στους Gravity; Ψηφίστε εδώ και ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί!

Περισσότερα νέα για το League of Legends