O Gangplank πέθανε…

Η Riot μετά από το event του bilgewater αποφάσισε να βγάλει τον Gangplank από το παιχνίδι διότι… πέθανε

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot μετά από το event του bilgewater αποφάσισε να βγάλει τον Gangplank από το παιχνίδι διότι… πέθανε

Gangplank_0

Ακολουθώντας την ιστορία του bilgewater event η Riot αφαιρεί από το παιχνίδι τoν gankplank καθώς όπως λένε οι ίδιοι έχει «πεθάνει». Μάλιστα όπως ανέφεραν αυτό δεν είναι κάποιο bug (λόγω πολλών ερωτήσεων), απλά ο ήρωας  έχει γίνει για λίγο μη διαθέσιμος κάτι το οποίο έγινε για να ακολουθήσουν την ιστορία του Event. Η εταιρεία τόνισε επίσης ότι επιστροφές του ήρωα και των εμφανίσεων του δε θα γίνονται δεκτές.

«O θάνατος ενός ήρωα είναι πρωτοφανής στο League of Legends και δεν το παίρνουμε έτσι απλά. Ενθαρρύνουμε όλους τους θαυμαστές του gankplank να παραμείνουν ήρεμοι για λίγες ημέρες μέχρι να μπορούμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα. Μέχρι τότε, δεν δεχόμαστε επιστροφές γι’ αυτόν και τις εμφανίσεις του, αλλά σας ενημερώνουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να κάνουμε τα πράγματα δίκαια για όλους.»

161547

Βέβαια μην ανησυχείτε, καθώς θα μπορείτε να παίξετε με τον Gangplank μόλις τελειώσει το trick της Riot. Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον θάνατό του πατήστε εδώ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends