Έρχεται το Dragon Quest XI σε PS4, 3DS, και Nintendo NX

Το επόμενο έτος ερχεται σε PlayStation 4 και 3DS το Dragon Quest XI

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το επόμενο έτος ερχεται σε PlayStation 4 και 3DS το Dragon Quest XI, το παιχνίδι που συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στις πιο δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών στην Ιαπωνία

Dragon-Quest-XI-Announced-for

Η έκδοση του PlayStation 4 αναπτύσσεται από τη Square Enix και θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine. Η έκδοση για το 3DS, εν τω μεταξύ, είναι σαν δύο παιχνίδια σε ένα, αφού στην πάνω οθόνη το παιχνίδι τρέχει σε πλήρη 3D γραφικά ενώ χρησιμοποιούνται ρετρό 2D sprites στο κάτω μέρος.  Παραδόξως, η Square Enix ανακοίνωσε επίσης μια έκδοση για το NX, το επερχόμενη σύστημα της Nintendo για το οποίο δε γνωρίζουμε ουσιαστικά τίποτα.

Screen_Shot_2015-07-28_at_6.08.41_PM.0

dqxi2.0

Αυτό θα είναι το πρώτο παραδοσιακό αριθμημένο παιχνίδι Dragon Quest που θα κυκλοφορήσει σε home console μετά από αρκετό καιρό. Το Dragon Quest VIII για το PlayStation 2 ήταν μια τεράστια επιτυχία το 2004, το επόμενο Dragon Quest ΙΧ εξέπληξε πολλούς όταν ανακοινώθηκε ως  Nintendo DS παιχνίδι, ενώ το Χ βγήκε ως MMO για το Wii, Wii U και 3DS. Η σειρά έχει μια μακρά ιστορία τόσο με τη Nintendo όσο και με τη Sony και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στις δύο εταιρείες όσο η δημοτικότητά της αυξάνεται και μειώνεται. Γι’ αυτό ακριβώς η  Square Enix επέλεξε και τους δύο δρόμους για τη νέα έκδοση.

Πηγή: The Verge Gaming

Περισσότερα νέα για το Dragon Quest XI

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.