NA LCS: Απίστευτο φινάλε!

NA LCS, Summer Split: Team Liquid και CLG πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, σώθηκαν οι Cloud 9

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

NA LCS, Summer Split: Team Liquid και CLG πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, σώθηκαν οι Cloud 9

Eu-lcs-2015

Εβδομάδα 9η – Ημέρα 1η

Γνωρίζοντας ήδη την πρώτη εξάδα (καθώς και το ποιός θα άφηνε το LCS) αυτό που έμενε να μάθουμε ήταν ποιές θέσεις θα λάβουν οι ομάδες στην τελική κατάταξη. Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με μια σχετικά εύκολη νίκη της Team Liquid απέναντι στην Team 8, σε ένα παιχνίδι όπου ο Piglet με Kogmaw έκανε 5/1/6 και τρελό damage.

Ακόμα πιο εύκολα ήρθε η νίκη των CLG απέναντι στην Dignitas σε ένα game που είχε τελειώσει λίγο πριν τη μισή ώρα. Με τις δύο ομάδες στο 12-5 πλέον, στην Gravity έπρεπε να κερδίσουν οπωσδήποτε την Team Impulse, όμως στην Impulse είχαν διαφορετική άποψη. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για πολύ μεγάλο διάστημα όμως ο baron του 21ου λεπτού έδωσε στους TIP ένα προβάδισμα που δεν έχασαν ποτέ. Ένα vision ward τους κέρδισε τα δευτερόλεπτα που χρειάζονταν για να εξασφαλίσουν το buff και στη συνέχεια δύο kills. Τα πράγματα δεν ξεκινούσαν καλά για την Gravity που πλέον δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια της…

Το 4ο παιχνίδι το απολαύσαμε! Enemy Sports και TSM για 57 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα έπαιζαν… μπουνιές, με την Team SoloMid να χαμογελάει τελικά παίρνοντας μια ακόμα νίκη. Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήρθε στο φινάλε με τους υποβιβασμένους Dragon Knights να κερδίζουν τους Cloud9 και να τους βάζουν σε περιπέτειες!

Εβδομάδα 9η – Ημέρα 2η

Η μεγαλύτερη έκπληξη πάντως ήρθε την Κυριακή όταν η TDK μηδένισε τις πιθανότητες της Gravity για μια θέση στην πρώτα δυάδα. Σε ένα game που η τελική διαφορά άγγιξε τα 20k gold δεν υπάρχουν και πολλά να πεις, όμως να το εφιαλτικό διήμερο της Gravity δεν είχε τελειώσει ακόμα. Λίγες ώρες αργότερα έχασε από την Team Impulse στα tiebreaker matches και κατέληξε 4η στην βαθμολογία με 0-3 σε λίγες ώρες.

Δύο σπουδαίες νίκες μέσα σε ένα βράδυ πέτυχε η Team Liquid. Αρχικά νίκησε με άνεση την Team Impulse για να εξασφαλίσει το bye και στη συνέχεια κέρδισε εύκολα τους Counter Logic Gaming στο tiebreaker match για την πρώτη θέση. Οι CLG βρέθηκαν σε αυτή την ευχάριστη θέση, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν επικρατήσει της Team 8 σε ένα παιχνίδι που ο Doublelift με Ezreal έκανε πάρτι στο bot lane (8/0/10).

Mετά την ήττα τους το Σάββατο, οι Cloud9 ήθελαν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην TSM για να μην παλεύουν να μείνουν στο LCS. Sneaky (Tristana 5/1/7) και Incarnation (Oriana 5/0/7) το πήραν προσωπικά και οδήγησαν τους C9 στο tiebraker match με την Team 8. Έπαθλο του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα ήταν η 7η θέση, την οποία κατέλαβαν (με πολύ μεγάλη ευκολία) οι παίκτες με το μπλε συννεφάκι στις μπλούζες. Στο LCS λοιπόν και τη νέα χρονιά οι Cloud9!

Έκτη θέση για την Team Dignitas που έκλεισε το split με νίκη απέναντι στους Enemy Sports. O Gamsu με Jarvan στο top, «έκοβε και έραβε» (8/1/7).

Τα αποτελέσματα της 17ης ημέρας (με έντονα γράμματα οι νικητές)

Τα αποτελέσματα της 18ης ημέρας (με έντονα γράμματα οι νικητές)

Τα αποτελέσματα των tiebreakers (με έντονα γράμματα οι νικητές)

To πρόγραμμα των προημιτελικών

  • Team Impulse vs. Team Dignitas
  • Gravity vs. Team SoloMid

Η τελική βαθμολογία

  1. Team Liquid 13-5 (14-5)
  2. Counter Logic Gaming 13-5 (13-6)
  3. Team Impulse 12-6 (13-6)
  4. Gravity 12-6 (12-7)
  5. Team SoloMid 11-7
  6. Team Dignitas 10-8
  7. Clound 9 6-12 (7-12)
  8. Team 8 6-12 (6-13)
  9. Enemy Sports 4-14
  10. Team D.K. 3-15
Περισσότερα νέα για το League of Legends