Πλησιάζει το μεγάλο update του Splatoon

Αποκαλύφθηκαν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στο Splatoon

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Αποκαλύφθηκαν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στο Splatoon

august-1000x562

Η Nintendo δημοσίευσε τις αλλαγές που θα δούμε στο επόμενο update του παιχνιδίου, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου.

Αρχικά αυξάνονται οι επιλογές στην διοργάνωση των Squid Battles και των Private Battles. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να καλέσουμε τους φίλους μας για να παίξουν μαζί μας σε κάποιο Ranked Match. Το ένα άτομο φτιάχνει το squid και στη συνέχεια οι φίλοι του μπορούν να συνδεθούν σε ομάδες 2 εώς και 4 ατόμων. Έτσι θα παίζετε στην ίδια ομάδα ενάντια σε άλλες, τυχαίες. Στην δεύτερη περίπτωση, όσον αφορά τα Private Battles, το Splatοοn πάει ένα βήμα μπροστά επιτρέποντας τη δημιουργία κάποιου battle, μεταξύ σε 2 μέχρι 8 ατόμων, που θα μάχονται στους επιλεγμένους χάρτες και modes. H μορφή που μπορεί να πάρει το παιχνίδι ξεκινάει από το 1v1 και φτάνει στο 4v4. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα σύνθεσης άνισων ομάδων (όπως 3v4), καθώς ο δημιουργός αποφασίζει τη μορφή.

Μία ακόμα επερχόμενη αλλαγή, είναι η αύξηση του επιπέδου στα Regular και στα Ranked Battles. Ειδικότερα, μπορείτε πλέον να φτάσετε το επίπεδο 50 (αντί για 20). Ακόμα τα S και τα S+ στα Ranked Battles θα αντικατασταθούν από άλλα.

Eπίσης προστέθηκαν δύο νέοι τύποι όπλων. Με το «Bucket-like Slasher», το μελάνι ρίχνεται σε μία ευθεία σε ένα εντυπωσιακό εύρος, κατάλληλο για να πετύχετε τους αντιπάλους που βρίσκονται πολύ ψηλά ή στην απέναντι μεριά του τοίχου. Ο δεύτερος τύπος είναι το «Gatling-style Splatling» το οποίο απελευθερώνει ένα τεράστιο όγκο μελανιού, όμως χρειάζεται αρκετό χρόνο για κάθε charge.

9-eidRfQf

Τέλος, 40 νέα gear (καπέλα, παπούτσια, κοστούμια και άλλα) θα είναι διαθέσιμα για αγορά, στο κατάστημα εντός του παιχνιδιού.
Αν και αυτό το update είναι μεγάλο, το Splatoon θα συνεχίσει δυναμικά τις αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες. Περιμένουμε να δούμε την επιλογή του «Tag Match» αλλά και πολλά περισσότερα, όπως μας μαρτυρά ο Twitter λογαριασμός του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Splatoon