Νέο trailer με minions για το Overlord: Fellowship of the Evil

Ένα νέο trailer έρχεται για να αποδείξει πως η Codemasters δεν λέει αντίο στα minions

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Εκεί που είχαμε πιστέψει πως η Codemasters είπε αντίο στα minions στο Overlord: Fellowship of the Evil, ένα νέο trailer έρχεται για να αποδείξει το αντίθετο. Συν τοις άλλοις, τα minions θα φοράνε καπέλα. Ποιος δεν θα ήθελε καπέλα σε minions, σε ένα RPG;

23overlordfoe

Τι παιχνίδι είναι ακριβώς το Overlord: Fellowship of the Evil; Η Codemasters είπε εν ολίγοις ότι πρόκειται για ένα Action-RPG στο οποίο πρωταγωνιστούν Netherghūls που έχουν επιστρέψει στη ζωή διψώντας για αίμα. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει solo play, αλλά προορίζεται κυρίως για co-op mode. Έως και τέσσερις χαρακτήρες θα μπορούν να λαμβάνουν δράση, να σκοτώνουν, και να βρίσκουν πολύτιμα αντικείμενα τα οποία θα ανταλλάσουν για βελτιωμένα όπλα.

Όσον αφορά στα minions:

«Οι παίκτες αποκτούν τη δυνατότητα να καλούν minions και των τεσσάρων χρωμάτων πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Μετά από αυτό, οι παίκτες μπορούν να τα αναβαθμίσουν ξοδεύοντας loot που βρίσκουν κατά τη διάρκεια των quests. Οι αναβαθμίσεις είναι διαφορετικές ανάλογα με το minion. Για παράδειγμα, τα καφέ minions μπορούν σταδιακά να αποκτήσουν μια αναβάθμιση που τους επιτρέπει να κάνουν taunt τους αντιπάλους για σκοπούς tanking. Οι παίκτες μπορούν να επικεντρωθούν στην αναβάθμιση των minions ενός χρώματος ή και να ξοδέψουν το loot τους για να αναβαθμίσουν τα minions κάθε χρώματος, κάνοντας τους συνδυασμούς που επιθυμούν».

Το παιχνίδι έρχεται σύντομα στο Steam. Για περσισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Πηγή: Rock, Paper, Shotgun

Περισσότερα νέα για το Overlord

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.