Διέρρευσε όλο το ανερχόμενο DLC του Splatoon!

Μάθετε πόσους καινούριους χάρτες και καινούρια όπλα μπορείτε να περιμένετε στο Splatoon.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Μάθετε πόσους καινούριους χάρτες και καινούρια όπλα μπορείτε να περιμένετε στο Splatoon

Splatoon

Φαίνεται ότι κάποιοι crackers κατάφεραν να «σπάσουν» το Splatoon και να «τραβήξουν» όλα τα δεδομένα στο δίσκο του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας έτσι τα κλειδωμένα καλούδια τα οποία η Nintendo θα κάνει διαθέσιμα σιγά σιγά.

Για να μη σας κάνουμε τεράστια spoiler, θα σας πούμε μόνο τα εξής. Οι crackers βρήκανε:

  • 10 maps, από τους οποίους μόνο 2 δεν είναι διαθέσιμοι στους παίκτες ακόμα. Τον ένα ήδη το γνωρίζουμε, καθώς είναι ο Skyscraper χάρτης που οι παίκτες περιμένουν πως και πως τόσο καιρό.
  • 33 καινούρια όπλα! Ναι, καλά ακούσατε, 33 καινούρια όπλα, με τεράστια ποικιλία είδους. Κάποια από αυτά μπορεί να μην γίνουν διαθέσιμα καθώς οι πληροφορίες που υπάρχουν πάνω στο δίσκο δεν ήταν ολοκληρωμένες, αλλά και τα μισά να προστεθούν στο παιχνίδι, θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενα καλαμαράκια.
  • 2 καινούρια game modes! Ήδη γνωρίζαμε και για τα δύο λίγο πολύ, αλλά τώρα ξέρουμε ότι ήδη υπάρχουν στο δίσκο και έχουμε λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες γι’ αυτά. Αναμένεται ότι το πρώτο από τα δύο καινούρια modes θα αντικαταστήσει το Splat Zones ως το default game mode για το ranked mode, όταν τελειώσει η πρώτη «season» του ranked.

Η Nintendo φαίνεται να έχει κρατήσει την υπόσχεση της για μπόλικο δωρεάν DLC. Άμα συνεχίσουν με το ρυθμό του να μας δίνουν ένα καινούριο όπλο κάθε βδομάδα, θα έχουμε καινούριο περιεχόμενο μέχρι τα Χριστούγεννα!

Είμαστε όλοι σίγουρα πολύ hyped για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με το DLC, καθώς και για το μεγάλο update που είχε υποσχεθεί η Nintendo για τον Αύγουστο.

Μπορείτε να μάθετε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τους χάρτες και τα όπλα που γίνουν διαθέσιμα στο παιχνίδι εδώ ή εδώ.

Περισσότερα νέα για το Splatoon