Μια ευρύτερη ματιά στο πρόβλημα των TSM

Δεδομένου την χαμηλή επίδοση του Jason «WildTurtle«, οι Team SoloMid (TSM) ανακοίνωσαν ότι θα δοκιμάσουν τον Yuri «Keith» στα scrim (αγώνες προπόνησης) Όπως εξηγούν στην ανακοίνωση, η ομάδα θα δοκιμάσει και τους δύο παίχτες. Σε απάντηση προς αυτήν την ανάπτυξη, η ανακοίνωση καταψηφίστηκε στο Youtube και τα μέλη του community πρόβαλαν διάφορες κριτικές  προς αυτήν την απόφαση. Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε για ποιο λόγο η ομάδα έπρεπε να πάρει αυτήν την απόφαση.   Πρόσφατες αποδόσεις του WildTurtle  Όπως επισημάνθηκε στην ανακοίνωση των TSM, ο βασικός λόγος για αυτήν την κίνηση είναι για να δώσουν κίνητρο στον WildTurtle να βελτιώσει […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δεδομένου την χαμηλή επίδοση του Jason «WildTurtle«, οι Team SoloMid (TSM) ανακοίνωσαν ότι θα δοκιμάσουν τον Yuri «Keith» στα scrim (αγώνες προπόνησης) CAAKdFzVAAAJ0XwΌπως εξηγούν στην ανακοίνωση, η ομάδα θα δοκιμάσει και τους δύο παίχτες. Σε απάντηση προς αυτήν την ανάπτυξη, η ανακοίνωση καταψηφίστηκε στο Youtube και τα μέλη του community πρόβαλαν διάφορες κριτικές  προς αυτήν την απόφαση. Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε για ποιο λόγο η ομάδα έπρεπε να πάρει αυτήν την απόφαση.

 

Πρόσφατες αποδόσεις του WildTurtle 

Όπως επισημάνθηκε στην ανακοίνωση των TSM, ο βασικός λόγος για αυτήν την κίνηση είναι για να δώσουν κίνητρο στον WildTurtle να βελτιώσει το gameplay του,το οποίο έχει σημειώσει απίστευτη πτώση. Καθώς η θέση του σκοπευτή είχε πάντα δυσκολίες με το positioning, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους χειρότερους παίχτες στον ρόλο του. Εκτός από το farm του στα 10 λεπτά, ο WildTurtle έχει απαράδεκτα score. Σε μια θέση στην οποία προτεραιότητα σου είναι να κάνεις ζημιά στους αντιπάλους, o WildTurtle βρίσκεται στην τελευταία θέση του damage per minute (ζημιά ανά λεπτό) και ποσοστό ζημιάς που έχει προκαλέσει στους εχθρούς.

wild

Το Πρόβλημα των TSM 

Το main carry των TSM είναι προφανώς ο Bjergsen. Κανένας άλλος παίχτης της ομάδας δεν προκαλεί φόβο στις αντίπαλες ομάδες όπως ο Bjergsen. Ωστόσο ο Dyrus έχει δείξει μία εξαιρετική βελτίωση στην απόδοση του(5.6KDA, 21.7% dmg, 427 dpm) το οποίο  αναπληρώνει την χαμένη ζημιά από τον WildTurtle.

15

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags