Οι τελικοί του LCS στη Νέα Υόρκη και στη Στοκχόλμη

Από το Μεγάλο Μήλο της Αμερικής, μέχρι τη Βενετία του Βορρά, το League of Legends παίρνει τους δρόμους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lcs_summer_locations_1920x1080

Από το Μεγάλο Μήλο της Αμερικής, μέχρι τη Βενετία του Βορρά, το League of Legends παίρνει τους δρόμους! Με το Summer Split να βρίσκεται σε εξέλιξη, ανακοινώνεται ότι οι καλοκαιρινοί τελικοί του LCS για τη Βόρεια Αμερική θα διεξαχθούν στη Νέα Υόρκη, ενώ οι τελικοί του LCS Ευρώπης θα λάβουν χώρα στη Στοκχόλμη στις 22 και 23 Αυγούστου.

Ακούσατε ακούσατε! Το League έρχεται στη Νέα Υόρκη!

Θέλαμε εδώ και πολύ καιρό να μεταφέρουμε το LCS στην Ανατολική Ακτή, για αυτό είπαμε να τα δώσουμε όλα και να διοργανώσουμε το φετινό τελικό στο θρυλικό στάδιο Madison Square Garden, σε συνεργασία με την Tribeca Games (την ομάδα που διοργανώνει και το φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca).

Το Madison Square Garden έχει φιλοξενήσει αμέτρητες ιστορικές αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα 136 χρόνια της ιστορίας του και ανυπομονούμε να προσθέσουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι σε αυτήν ιστορία με τις καλύτερες ομάδες του League από τη Βόρεια Αμερική. Για να γιορτάσουμε το πέρασμά μας από τη Νέα Υόρκη, θα οργανώσουμε ένα πραγματικά θρυλικό πάρτι, αντάξιο της ιστορίας και του κύρους του Madison Square Garden. Πέρα από τη ζωντανή δράση με τις καλύτερες ομάδες του LCS Βόρειας Αμερικής να μάχονται μεταξύ τους για μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015, αλλά και έναν εντυπωσιακό μικρό τελικό για την τρίτη και τέταρτη θέση, θα υπάρχουν κι άλλες δραστηριότητες στον ίδιο χώρο, όπως εκδηλώσεις cosplay και άλλα δρώμενα που σχετίζονται με το League.

Οι καλύτεροι της Ευρώπης στη Βενετία του Βορρά

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η δράση μεταφέρεται στη Στοκχόλμη, όπου οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στη Hovet Arena.

Προτού επισκεφτούμε την κεντρική Ευρώπη για τους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015, θέλουμε να τιμήσουμε τους φίλους μας στη Σκανδιναβία με τους τελικούς του LCS Ευρώπης και το μικρό τελικό που θα λάβουν χώρα σε μια αρένα όπου έχουν διοργανωθεί στο παρελθόν συναρπαστικές μάχες χόκεϊ επί πάγου. Θα προηγηθεί το τουρνουά Nordic Open, όπου θα πρωταγωνιστήσουν οι πιο φιλόδοξες ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής και στη συνέχεια θα απολαύσουμε τις καλύτερες ομάδες από την Ευρώπη για το 2015, λίγο πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κεντρική Ευρώπη.

Όπως θα γίνει και με τους τελικούς στη Νέα Υόρκη, οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους τελικούς στη Στοκχόλμη θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εκδηλώσεις cosplay και άλλες οργανωμένες δραστηριότητες της κοινότητας εντός της Hovet Arena. Για περισσότερες πληροφορίες, συνεχίσετε να παρακολουθείτε αυτήν τη σελίδα τις επόμενες εβδομάδες.

Είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε το τέλος μιας εκπληκτικής σεζόν LCS με μεγάλους και μικρούς τελικούς στη Νέα Υόρκη και στη Στοκχόλμη! Θέλετε να είστε κι εσείς εκεί; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν τον Ιούνιο.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags