Αλλαγές στο αγαπημένο item κάθε AP Carry

Με το νέο update στον PBE φαίνεται το αγαπημένο item των ap carry να χάνει πολύ από την δύναμη του

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με το νέο update στον PBE φαίνεται το αγαπημένο item των ap carry να χάνει πολύ από την δύναμη του

maxresdefault (1)

Με τον ερχομό του Patch 5.5 πολλά πράγματα άλλαξαν. Αυτό όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στους περισσότερους ήταν το νέο αντικείμενο για τα ap carry, Luden’s Echo. Μάλιστα για πολλούς champions όπως, Katarina και Ahri, έγινε ένα core αντικείμενο. Ωστόσο η Rito είχε άλλα σχέδια και στο Patch 5.7 τα nerf ξεκίνησαν, αρχικά το ap από 120 έπεσε στα 100 και ενώ όλοι πιστεύαμε πως αυτό ήταν δεν θα πειράξουν άλλο αυτό το τρομερό αντικείμενο, ξαφνικά βγαίνει ανακοίνωση στον PBE για το επερχόμενο nerf.

Το nerf αυτό θα γίνει στην unique passive του αντικειμένου και από τα νούμερα βλέπω πως είναι αρκετά υψηλό, της τάξεως του 80%. Πιο αναλυτικά, το ap ratio μειώνεται από 0,15 σε 0,10 ποσοστό που μοιάζει μικρό παρ’όλα αυτά είναι της τάξεως του 30%. Τα charges που παίρνεις μετά από κάθε spell είναι 20 που σημαίνει πως μετά από κάθε 3 spell και ενώ ταυτόχρονα κινήσε έχεις μαζέψει εύκολα τα 100 charges που χρειάζεσαι για το proc. Εδώ λοιπόν έρχεται το δεύτερο nerf και από 20 charges μετά από κάθε spell τώρα θα παίρνεις 10, δηλαδή θα χρειάζεσαι τον διπλάσιο σχεδόν χρόνο για να έχεις το proc.

Εντάξει Riot καταλαβαίνω πως το αντικείμενο αυτό το ήθελες για κάποιους συγκεκριμένους champions και κατέληξαν να το βγάζουν όλοι, μήπως όμως το 80% είναι πολύ; Αν θες το αντικείμενο να το βγάζουν champions που έχουν skill με μικρά cooldown το δεύτερο nerf το καταλαβαίνω αλλά γιατί να μειώσεις και τη ζημιά που κάνει; Ήδη άλλωστε μόνο στο early game φαίνεται η ζημιά που κάνει, λόγω του tank meta, όπου με το δεύτερο μόνο nerf πάλι φτιάχνεις.

Πριν κάνω κι άλλες δηλώσεις όμως θα περιμένω να δω το αντικείμενο σε δράση άλλωστε πιο πολύ θα επηρεάσει champions που μοιάζουν broken όταν το χρησιμοποιούν.

Περιμένω τις απόψεις και τα σχόλια σας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga