Παίκτης του Hearthstone «φρενάρεται» από τους οι γονείς του!

Οι γονείς ενός νεαρού Αμερικανού έβαλαν φρένο στα όνειρα του γιου τους να γίνει επαγγελματίας παίκτης στο Hearthstone!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι γονείς ενός νεαρού Αμερικανού έβαλαν φρένο στα όνειρα του γιου τους να γίνει επαγγελματίας παίκτης στο Hearthstone!

1271342152990900837

Ο Marcus «BOXception» Kwak κατάφερε με πολύ κόπο να προκριθεί στους τελικούς της 2ης σεζόν του ESL Legendary Series. Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός φοιτητής θα ταξίδευε στην Καλιφόρνια με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες και να διεκδικήσει τα χρηματικά έπαθλα της 8αδας.

Τα πλάνα του Marcus όμως ανατράπηκαν από τους γονείς του: «Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να το πω στους γονείς μου, έτσι χτες το είπα στη μητέρα μου η οποία ήταν υποστηρικτική και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συζήτηση με τον πατέρα μου.

Το είπα στον πατέρα μου που απάντησε κατευθείαν αρνητικά ενώ μπήκα και σε μπελάδες. Είχα μια απόφαση να πάρω: Είτε άφηνα τη θέση μου στο τουρνουά και θα εξακολουθούσα να έχω την υποστήριξη της οικογένειας μου, είτε θα πήγαινα στο τουρνουά, θα μάζευα τα πράγματα μου και θα έφευγα από το σπίτι, χάνοντας όλη την οικονομική βοήθεια. Τα καλοκαίρια δεν έχω κάπου αλλού να μείνω».

Έτσι ο Kwak αποφάσισε να εγκαταλείψει (προσωρινά έστω) τα όνειρα του να γίνει επαγγελματίας παίκτης.

Αξίζει να τονίσουμε πως μιλάμε για έναν ενήλικο παίκτη (δεν αναφέρει την ηλικία του άμεσα αλλά υποθέτουμε από αυτά που λέει πως είναι πάνω από 20 ετών) και όχι για κάποιο μαθητή 14-15-16 ετών που χρειάζεται άδεια από τους γονείς του για να λάβει μέρος.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft