Γιορτάστε το Summer Split με εικονίδια ομάδων

ο καλοκαίρι είναι εδώ και έφτασε η ώρα για ένα ακόμα φοβερό LCS split

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lcs_icon

Το καλοκαίρι είναι εδώ και έφτασε η ώρα για ένα ακόμα φοβερό LCS split. Γιορτάστε την αρχή του Summer Split αρπάζοντας το αγαπημένο σας εικονίδιο ομάδας από την Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη για 250 RP το καθένα. Ξεκλειδώστε ένα εικονίδιο ομάδας LCS για να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα από το Φαράγγι.

Θέλετε να υποστηρίξετε όλο το League ή δε μπορείτε να διαλέξετε μόνο μία αγαπημένη ομάδα; Ξεκλειδώστε και τα 10 εικονίδια του EU LCS ή του NA LCS ως πακέτο για 2000 RP. Αυτά τα πακέτα και τα εικονίδια των ομάδων, θα είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του Summer Split.

Οι Elements ξανασχεδιάσαν πρόσφατα το σήμα της ομάδας τους και οι Enemy Esports ζητήσαν μερικές αλλαγές στο χρώμα έτσι τα εικονίδια αυτών τον ομάδων θα ανανεωθούν στην Ενημέρωση 5.11.

Όπως και με το Spring Split, όταν αγοράζετε ένα εικονίδιο ομάδας, 20% των κερδών πάνε κατευθείαν στην ομάδα και το 80% υποστηρίζει τα esprorts (έπαθλα, εκπομπές, γιορτές κ.λπ.)

Δε θέλετε να χάσετε όλα τα επικά ματς του LCS, ειδικά τώρα που θα διακυβεύονται και θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015. Δείτε όλη τη δράση του Summer Split του LCS που ξεκινάει στις 28 Μαΐου στο Lolesports.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends