Σε 2 μέρες κυκλοφορεί το Splatoon για Wii U

Έπειτα από 6 μήνες χωρίς μεγάλο game από την Nintendo, έρχεται το Splatoon

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Έπειτα από 6 μήνες χωρίς μεγάλο game από την Nintendo, έρχεται το Splatoon

Splatoon gameplay

Για όσους δε γνωρίζουν, το Splatoon είναι ένα εντελώς καινούριο IP της Nintendo που ανακοινώθηκε στην Ε3 του 2014.

Πρόκειται για ένα online third-person shooter παιχνίδι, στο οποίο σκοπός της ομάδας σας είναι να βάψει την πίστα καθώς και τους αντίπαλους με χρωματιστό μελάνι το οποίο εκτοξεύεται από τα όπλα σας. Αυτό δίνει ένα ξεχωριστό «twist» στα shooter παιχνίδια, καθώς συνδυάζει στρατηγική με γρήγορη δράση, και τον παραδοσιακά dark and gritty κόσμο των shooters με το κλασικό χιούμορ της Nintendo.

Είναι ένα πολύ πρωτοποριακό shooter παιχνίδι στο το οποίο αναμένετε να «λιώσουν» πολλοί πιστοί της Nintendo στις 29 Μαΐου, που κυκλοφορεί.

Στις αρχές Μαΐου, η Nintendo έκανε ένα Nintendo Direct αποκλειστικά για το Splatoon, στο οποίο έδειξε αναλυτικά το gameplay του παιχνιδιού και ανακοίνωσε διάφορες πληροφορίες σχετικά με το αυτό:

Ανάμεσα στις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν ήταν και η διαθεσιμότητα ενός «global testfire» demo, το οποίο μπορoύσε κάποιος να κατεβάσει από το e-shop του Wii U. Το demo αυτό ήδη τελείωσε, και ο σκοπός του ήταν να είναι ένα stress test για τους servers της Nintendo, γι’ αυτό και ήταν διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο.

Όμως όσοι προλάβαμε να παίξουμε το «λιώσαμε» για πολλές ώρες, και σίγουρα δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τη κυκλοφορία του!

H Nintendo ανακοίνωσε ακόμα ότι δε θα χρησιμοποιήσει «season pass» για το εξτρά περιεχόμενο (DLC) του παιχνιδιού, όπως περαιτέρω χάρτες και όπλα, καταρρίπτοντας έτσι τη μόδα στα online shooting παιχνίδια του τελευταίου καιρού.

Συγκεκριμένα, η Nintendo αποκάλυψε τα παρακάτω για το DLC του Splatoon:

  •  Θα είναι διαθέσιμες 5 «Turf War» πίστες με τη κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά η Nintendo θα συνεχίσει να προσθέτει καινούριες δωρεάν πίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015
  • Η Nintendo σκοπεύει επίσης να επεκτείνει το παιχνίδι συνεχώς με νέα όπλα, battle modes και εξοπλισμό
  • Ένα μεγάλο game update event τον Αύγουστο θα προσθέσει δύο καινούριες matchmaking επιλογές, οι οποίες θα δίνουν σε 4 φίλους την δυνατότητα να φτιάχνουν ομάδα και να πολεμάνε online με μια άλλη ομάδα 4 φίλω (4vs4) καθώς και 8 φίλους να πολεμάνε μεταξύ τους σε ομάδες των 4 (πάλι 4vs4). Αυτό το update θα προσθέσει και ένα περαιτέρω battle mode καθώς και επιπλέον εξοπλισμό για τους χαρακτήρες.

Για άλλη μια φορά, η Nintendo δείχνει πολύ καλό χαρακτήρα προσφέροντας όλα αυτά τα extras δωρεάν.

Με μόνο 2 μέρες μέχρι τη κυκλοφορία του Splatoon, οι fans της Nintendo ανυπομονούν. Περιμένουμε λοιπόν να σας συναντήσουμε στο online του Splatoon στις 29 Μαΐου!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Splatoon στο επίσημο site της Nintendo.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Splatoon