Γίνετε κυρίαρχοι της Ζούγκλας με τον Γκρομπ

Ακούσαμε πως πολλοί από σας θέλουν περισσότερους τρόπους για να εξατομικεύσουν την εμπειρία σας

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

article.header.grompicon_en

Ωραία, έχουμε καλά νέα και κακά νέα. Ας ξεκινήσουμε με τα καλά: ακούσαμε πως πολλοί από σας θέλουν περισσότερους τρόπους για να εξατομικεύσουν την εμπειρία σας στο League με εικονίδια από το Φαράγγι των Επικαλεστών, έτσι παρουσιάζουμε μερικά νέα σχέδια για να δούμε αν σας αρέσουν. (ίσως να είδατε το εικονίδιο του Βαρόνου ήδη).

Τα κακά νέα είναι πως η πίτσα, παρότι λαχταριστή, δεν κάνει καλό.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία από το Φαράγγι των επικαλεστών που μπορούν να αποτελέσουν ωραία εικονίδια, αλλά τελευταία είπαμε να διαλέξουμε έναν από τους πιο πρόσφατους κατοίκους του φαραγγιού. Είναι οξύθυμος, λατρεύει τα μανιτάρια και πολλές φορές χλαπακιάζει έντομα (και junglers). Ακριβώς: Ο Γκρομπ

Από μικρό βατραχάκι μεταμορφώθηκε σε τοξικός βάτραχος, ο Γκρομπ εκπροσωπεί πολλά από τα πράγματα που κάνουν την ζούγκλα του φαραγγιού ένα παράξενο και επικίνδυνο μέρος. Με το καινούργιο εικονίδιο, θέλαμε να εστιάσουμε σε αυτό που κάνει τον Γρομπ, Γκρομπ και παράλληλα έναν αδυσώπητο εχθρό όσων είναι αρκετά γενναίοι για να μπουν στη ζούγκλα.

Ο Γκρομπ, αντίθετα με τους περισσότερους βατράχους έχει μια τρίγωνη μυτερή μουσούδα, που του δίνει μια πολύ πιο επιθετική εμφάνιση για να ταιριάζει με τον τσαμπουκά του (θα είχατε και εσείς νεύρα αν είχατε μεταλλαχθεί από μανιτάρια) Ο λαιμός του είναι φουσκωμένος και στρογγυλός, για να υποδεικνύει πως πρόκειται για ένα ανθεκτικό τέρας. Αυτό το μείγμα επιθετικής ανθεκτικότητας είναι αυτό που κάνει τον Γκρομπ ένα μοναδικό πλάσμα σε ένα εξίσου μοναδικό περιβάλλον.

GrompCharModelRef

Μια άλλη πτυχή που κάνει τον Γκρομπ τόσο ταιριαστό για αυτό το εικονίδιο είναι το πέπλο μυστηρίου που περιβάλει τον βάτραχο. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Γκρομπ πέρα από την μεταμόρφωση του: ένα μικρό βατραχάκι (που ίσως βαρέθηκε να είναι ένα μικρό βατραχάκι) δίνει ένα σάλτο πάνω σε ένα μαγικό μανιτάρι και *ΓΟΥΣ ΜΠΑΝΓΚ* γίνεται ο Γκρομπ, ένα τοξικό πλάσμα της ζούγκλας, φίλος κανενός. Η παράξενη προέλευση του Γκρομπ, όπως και όλη η μαγεία που έχει ποτίσει το Φαράγγι είναι ένα χαρακτηριστικό της ζούγκλας και όλων όσων παραμονεύουν στο μαγικό αυτό τόπο.

Σίγουρα, ο Γκρομπ δεν είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά φυλάει την μανιταροφωλιά του με περίσσια περηφάνια και εξαιρετική προκατάληψη. Ελπίζουμε να σ’ αρέσει το νέο σου εικονίδιο, Γκρομπ… σοβαρά μη μας φας.

Τσιμπήστε το εικονίδιο του Γκρομπ για 250 RP στο κατάστημα του League Of Legends και δηλώστε στον κόσμο πως δε μπορείς να γράψεις ζούγκλα χωρίς τον Γκρομπ… βασικά… χμμ, δε πειράζει.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends