Η υπέρλαμπρη Φύλακας των Άστρων Λουξ είναι εδώ

Την ημέρα, η Λουξάνα των Στεμματοφυλάκων είναι μια ντροπαλή, καλοσυνάτη μαθήτρια στο Κολέγιο της Μαγείας. Όμως με τη δύναμη του φωτός των αστεριών, μεταμορφώνεται σε Φύλακα των Άστρων Λουξ, την υπέρλαμπρη προστάτιδα της φιλίας και της αγάπης! Θριαμβεύστε ενάντια στο Κακό με τη Φύλακα των Άστρων Λουξ, διαθέσιμη τώρα εκεί που υπερισχύει η αγάπη και η δικαιοσύνη (στο κατάστημα του League of Legends, δηλαδή) με τιμή 975 RP μέχρι τις 09:59 στις 23 Μαΐου η οποία θα αυξηθεί στα 1350 RP μετά από αυτήν την ημερομηνία. Ικανότητες Παθητική: Φωταψία http://news.cdn.leagueoflegends.com/public/images/articles/2015/may_2015/SGLAN/Videos/Star_Guardian_Lux_Passive.webm Q: Δεσμά Φωτός http://news.cdn.leagueoflegends.com/public/images/articles/2015/may_2015/SGLAN/Videos/Star_Guardian_Lux_Q.webm W: Πρισματικό Φράγμα http://news.cdn.leagueoflegends.com/public/images/articles/2015/may_2015/SGLAN/Videos/Star_Guardian_Lux_W.webm E: Λαμπρή […]

starguardian_lux_splash_1920

Την ημέρα, η Λουξάνα των Στεμματοφυλάκων είναι μια ντροπαλή, καλοσυνάτη μαθήτρια στο Κολέγιο της Μαγείας. Όμως με τη δύναμη του φωτός των αστεριών, μεταμορφώνεται σε Φύλακα των Άστρων Λουξ, την υπέρλαμπρη προστάτιδα της φιλίας και της αγάπης!

star_guardian_lux_comic_borderbreaks

Θριαμβεύστε ενάντια στο Κακό με τη Φύλακα των Άστρων Λουξ, διαθέσιμη τώρα εκεί που υπερισχύει η αγάπη και η δικαιοσύνη (στο κατάστημα του League of Legends, δηλαδή) με τιμή 975 RP μέχρι τις 09:59 στις 23 Μαΐου η οποία θα αυξηθεί στα 1350 RP μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Ικανότητες

Παθητική: ΦωταψίαQ: Δεσμά ΦωτόςW: Πρισματικό ΦράγμαE: Λαμπρή ΜοναδικότηταR: Έσχατη Λάμψη


[leagueoflegends.com]