Η Εξειδίκευση Ήρωα έρχεται στο live παιχνίδι!

Μετά από μια εκτεταμένη περίοδο προετοιμασίας στο PBE, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να φέρουμε την Εξειδίκευση Ήρωα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

champmastery_client_0

Μετά από μια εκτεταμένη περίοδο προετοιμασίας στο PBE, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να φέρουμε την Εξειδίκευση Ήρωα και στις ουρές αναμονής κανονικών παιχνιδιών, Δημιουργού Ομάδας και αγώνων κατάταξης του live παιχνιδιού! Αυτές είναι με λίγα λόγια οι αλλαγές που κάναμε στο σύστημα από τη διάθεσή του στο PBE:

Επεξηγήσεις παικτών – Οι επεξηγήσεις παικτών δείχνουν πλέον το άθροισμα των επιπέδων Εξειδίκευσης Ήρωα που έχετε αποκτήσει με όλους τους ήρωες

Συμβατές ουρές αναμονής – Οι ουρές αναμονής έχουν πλέον ένα εικονίδιο που υποδεικνύει εάν δίνουν πόντους Εξειδίκευσης Ήρωα

Τελετουργικό – Προστέθηκαν ηχητικά εφέ στις κινήσεις Εξειδίκευσης Ήρωα στο τέλος του παιχνιδιού

Βαθμίδες ρόλων – Οι ήρωες αποκτούν πλέον νέους τίτλους ανάλογα με τους βασικούς ρόλους τους καθώς ανεβαίνετε επίπεδα εξειδίκευσης (Για παράδειγμα, μόλις φτάσει στο Επίπεδο Εξειδίκευσης Ήρωα 3, ο Ζιγκς αποκτά τον τίτλο «Μυούμενος», επειδή ο βασικός του ρόλος είναι Μάγος). Αυτοί οι τίτλοι εμφανίζονται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού στις καρτέλες «Προφίλ» και «Ήρωες», καθώς και στην οθόνη αποτελεσμάτων Εξειδίκευσης Ήρωα στο τέλος του παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στον ειδικευμένο ιστότοπο για την Εξειδίκευση Ήρωα ή διαβάστε τις Συχνές ερωτήσεις για την Εξειδίκευση Ήρωα!

Περισσότερα νέα για το League of Legends