Η Εξειδίκευση ήρωα στο PBE

Θα θέλαμε να σας επιβραβεύσουμε που παίζετε με τους αγαπημένους σας ήρωες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Θα θέλαμε να σας επιβραβεύσουμε που παίζετε με τους αγαπημένους σας ήρωες και να σας παράσχουμε σχόλια σχετικά με το πόσο καλά παίζετε μαζί τους

champmastery_client

Με την Εξειδίκευση ήρωα, πλέον λαμβάνετε πόντους, βαθμίδες και ανταμοιβές για τους ήρωες που παίζετε. Πλέον, αν θέλετε να αποδείξετε σε άλλους παίκτες ότι είστε πιστοί παίκτες του Σουέιν ή οι καλύτεροι με τον Τουίτς, μπορείτε!

Πώς λειτουργεί το σύστημα

Ολοκληρώστε ένα παιχνίδι στο League και θα κερδίσετε πόντους για τον ήρωά σας με βάση την απόδοση της ομάδας σας καθώς και τη δική σας συμβολή. Συγκεντρώστε αρκετούς πόντους και θα ανεβείτε επίπεδο εξειδίκευσης του συγκεκριμένου ήρωα, κερδίζοντας ανταμοιβές όσο προοδεύετε.

Βαθμολογίες

Grade

Τοποθετείστε το δείκτη του ποντικιού στη γραμμή πόντων της Εξειδίκευσης ήρωα στην οθόνη μετά το τέλος του αγώνα και θα δείτε τη βαθμολογία που σας δίνει το νέο μας σύστημα. Οι βαθμοί δίδονται βάσει της συνολικής απόδοσής σας στο ρόλο με τον ήρωα που παίζετε και, κυρίως, πού παίζετε με τον ήρωα αυτόν.

Ανέλιξη

Mastery_Score

Επισκεφτείτε το προφίλ σας στο παιχνίδι και θα δείτε ένα νέο στατιστικό στοιχείο που δείχνει τη συνολική βαθμολογία εξειδίκευσης, ένα άθροισμα όλων των βαθμίδων εξειδίκευσής σας συνδυαστικά.

Ανταμοιβές

Ξεκινάμε την Εξειδίκευση ήρωα με τις πρώτες πέντε βαθμίδες για κάθε ήρωα που ξεκλειδώνετε. Τα εμβλήματα που κερδίζει ο ήρωάς σας καθώς ανεβαίνει στην κατάταξη είναι τα εξής:

t

Champs_Sliced_Eng

Κυκλοφορία

Η κυκλοφορία θα αρχίσει από τις 11/3 με μια δοκιμή στο PBE. Αν όλα πάνε καλά, λίγες εβδομάδες αργότερα θα κυκλοφορήσουμε μια beta σε μία περιοχή, εστιάζοντας σε κανονικές ουρές στο Φαράγγι των Επικαλεστών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η λειτουργία είναι σταθερή για εκτεταμένη χρήση. Θα διαβάσουμε τα σχόλιά σας και θα σας ενημερώνουμε για την πρόοδό μας, για αυτό να έχετε το νου σας για μελλοντικές δημοσιεύσεις μετά την κυκλοφορία της υπηρεσίας!

Δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι οι επικαλεστές που έχουν φτάσει στο επίπεδο πέντε ή υψηλότερο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους πόντους Εξειδίκευσης. Ωστόσο, κατά την κυκλοφορία, θα υποστηρίζει μόνο κανονικά παιχνίδια στο Φαράγγι των Επικαλεστών.

Το μέλλον

Και αυτή είναι μόνο η αρχή για την Εξειδίκευση ήρωα. Καθώς το σύστημα ωριμάζει, θα ξεκλειδώνουμε επιπλέον βαθμίδες και ανταμοιβές, όσο αναπτύσσουμε το πρόγραμμα.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags