Έχει φτάσει η ώρα για τους τελικούς του EU και NA LCS

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε είναι κοντά μας. Ποιος θα πάρει την 1η θέση;

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Ποιος θα πάρει την 1η θέση;

17841

To Σαββατοκυρίακο έφτασε και οι τελικοί του LCS είναι πλέον γεγονός. Η μάχη για την 3η θέση στην Ευρώπη είναι ανάμεσα στην ομάδα του Έλληνα marksman Κωνσταντίνου «Forg1ven» Τζωρτζίου, SK Gaming και των Η2Κ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 18:00. Στην απέναντι όχθη, στο ΝΑ LCS η μάχη μαίνεται με τους Team Impulse του Impact, και τους Team Liquid του Piglet, των δύο παλαιών συμπαικτών των SKT T1. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:00.

Οι τελικοί στην Ευρώπη θα γίνουν στο στάδιο στην Μαδρίτη. Το στάδιο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πάρτε μια γεύση παρακάτω.

eulcsspot

Και να πως είναι η θέα από το μάτι του παραγωγού στο control room της Μαδρίτης:

euproducer

Την Κυριακή ακολουθεί η μάχη για την πρωτιά και τα οι αγώνες σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν κανέναν. Στο EU LCS η μάχη γίνεται μεταξύ των νεοφερμένων Unicorns of Love, που κατάφερουν να νικήσουν τους SK Gaming, και τους Fanatic που βρίσκονται για ακόμη μια φορά στον τελικό και θέλουν να ξαναπάρουν τον τίτλο. Στο NA LCS η μάχη είναι μεταξύ των δύο πιο γνωστών πλέον ομάδων στην Αμερική, τους TeamSoloMid και τους Cloud 9. Θα καταφέρουν οι Cloud 9 να βρουν το παλιό καλό τους εαυτό και να πάρουν την πρωτιά ή θα επικρατήσουν οι TSM; Τα αγώνες θα γίνουν τις ίδιες ώρε με αυτούς του Σαββάτου.

Συντονιστείτε στον κανάλι μας στο Twitch σήμερα στις 10, για να παρακολουθήσετε ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο cast του ΝΑ LCS. Εσείς ποιοι πιστεύετε ότι θα νικήσουν? Πείτε μας από κάτω στα σχόλια!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags