Έρχεται το τέλος του FIFA World

Η ΕΑ Sports σταματάει τις εργασίες της πάνω στο FIFA World

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η ΕΑ Sports σταματάει τις εργασίες της πάνω στο FIFA World

EA_SPORTS_FIFA_World_Beta

Το FIFA World υποτίθεται πως θα ήταν το παιχνίδι που θα κατέρριπτε τα τοίχη ανάμεσα στα έθνη, ενώνοντας μας όλους μέσα από ένα κοινό γήπεδο. Δεν θα είχε σημασία αν δεν είχες κονσόλα ή ένα υψηλών προδιαγραφών PC, θα μπορούσες να παίξεις την δωρεάν διαδικτυακή έκδοση του παιχνιδιού.

Ωστόσο, στις 14 Ιουλίου, κανείς δεν θα έχει πλέον την δυνατότητα να παίξει το FIFA World. Η beta μορφή του παιχνιδιού, που διήρκησε 18 μήνες, έδειξε πως όσοι έπαιρναν τις αποφάσεις στην EA Sports δεν μπορούν να συνεχίσουν το project.

Η ανακοίνωση σχετικά με το FIFA World, από την επίσημη ιστοσελίδα, ήταν η εξής:

«Μετά από την σχεδόν 18 μήνες μορφής beta, ένα τεράστιο αριθμό από feedback και κάποιες υπέροχες στιγμές με τους παίκτες μας, απλώς δεν είχαμε το momentum να φέρουμε το παιχνίδι στo oλοκληρωμένο commercial launch».

Οι υπάρχοντες παίκτες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όσους FIFA πόντους έχουν ακόμα στον λόγαριασμό τους, όμως δεν θα είναι σε θέση να κάνουν νέες αγορές. Υποθέτουμε πως όσοι και αν απομείνουν, όταν το παιχνίδι απενεργοποιηθεί, θα χαθούν. Επίσης, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός νέου λογαριασμού. Οπότε όσοι από εμάς θα ήθελαν να δοκιμάσουν το FIFA World για πρώτη φορά, στάθηκαν άτυχοι.

Τα νέα για τον σταμάτημα των τεσσάρων παιχνιδιών που παρέχονταν δωρεάν από την EA Sports, μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, δυσαρεστώντας πολλούς παίκτες.

Περισσότερα νέα για το FIFA World