Πρωτότυπα deck στο Kinguin Pro League

Το Kinguin Pro League είναι στην τέταρτη εβδομάδα και συνεχίζει ακάθεκτο.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Kinguin Pro League είναι στην τέταρτη εβδομάδα και συνεχίζει ακάθεκτο. Οι παίχτες αλλάζουν τα decks τους συνεχώς και φέρνουν  καινούριες ιδέες στο τραπέζι, με αποκορύφωμα την χθεσινή βραδιά όπου έλαβαν χώρα τα πιο ανορθόδοξα παιχνίδια

savjz-news

Πάνω κάτω όλοι ξέρουμε το κλασικά class/decks που φέρνουν οι παίχτες στα τουρνουά, αλλά μία στο τόσο ένας παίχτης αποφασίζει να ξεφύγει από το τετριμμένο, φτιάχνοντας κάτι πιο πρωτότυπο. Στο χθεσινό KPL 4 παίχτες, οι Savjz, Reynad, Kolento και Gaara παρουσίασαν τις ιδέες τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα δύο decks έρχονται από το «εργαστήρι» της Tempo Storm. Ο Reyand και οι συμπαίχτες του, πάντα προσπαθούν να καινοτομούν και να αλλάξουν τα στάνταρ του metagame, φτιάχνοντας ίσως όχι τόσο αξιόπιστα όσο διασκεδαστικά deck. Παρακάτω βλέπουμε το ‘Echoing Secrets’ του Reyand, ένα mage deck βασισμένο στο Echo of Medivh και πέντε μυστικά. To deck έχει ένα πολύ δυνατό tempo με κάρτες όπως το Mana Wyrm, Sorcere’s Apprentice και Kirin Tor Mage. Μην έχοντας κάποιο Finisher, ο σκοπός του είναι να κάνει συνεχώς duplicate/echo value κάρτες όπως οι Piloted Shredder, Sludge Belcher και Loatheb.

aasdf

Συνεχίζοντας, βλέπουμε τον φρεσκαρισμένο Thrall του Gaara. Η δομή του deck έχει ως finisher τον Al’Akir the Windlord και χαρακτηρίζεται από πολύ damage, με τα crackle, lightining bolt και rockbiter.

asdsda

Ο savjz των Liquid, εξέπληξε τον αντίπαλο του Frezzar, πρώτα με ένα aggro Paladin deck που περιείχε την κάρτα Hobgoblin και συνέχισε με ένα τελείως αντίθετο (control)  Priest deck με κάρτες όπως δύο Lightbomb, Deathlord και Gilblin Stalkers.

asdasda

Μπορείτε να δείτε όλα τα decklist εδώ

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft