Φοβού τον Blitzcrank…

Ο Blitzcrank είχε εξαφανιστεί για αρκετό από το προσκήνιο του League of Legends αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Blitzcrank είχε εξαφανιστεί για αρκετό από το προσκήνιο του League of Legends αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση.

Ο Blitzcrank είναι αρκετά υποτιμημένος λόγω του φτωχού lane phase του, όπως επίσης και της ευκολίας να αποφύγει κανείς το grab. Εδώ λοιπόν, παρουσιάζεται ένα μεγάλο «αλλά». Μπορεί ένας Blitzcrank να αποτυγχάνει σε όλο το game να πιάσει έναν αντίπαλο και στο midgame ή late game να κάνει ένα σωστό grab και να κρίνει όλο το παιχνίδι.

Η ιδιότητά του η τελευταία, είναι αυτή που τον έχει φέρει για τα καλά στο προσκήνιο και το τεράστιο win rate του, επιβεβαιώνει τον παραπάνω συλλογισμό.

Πάμε όμως να δούμε όλα αυτά σε στατιστικά:

Win Rate (Ranked):

win rate

Pick rate  (Ranked):

polular

Παρά το μεγάλο pick rate, το οποίο συνοδεύεται και από τεράστιο win rate οι παίκτες δεν έχουν καταλάβει το impact του να επιλέξει ο αντίπαλος Blitzcrank, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των bans. με τόσο μεγάλα pick rates και win rates το 2.25% ban rate το κρίνουμε μάλλον μικρό και μάλλον οι παίκτες δεν έχουν καταλάβει την αλλαγή.

ban

Εδώ κάποιος μπορεί να σκεφτεί: «Στα low elo ranked games συμβαίνουν όλα αυτά». Επειδή μας πέρασε και εμάς από το μυαλό είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά της Diamond βαθμίδας.

Diamond Pick rate:

diamond pick

Diamond Win Rate:

diamond win rate

Για ξανασκεφτείτε το…  Εσείς έναν ήρωα που η πιθανότητα να τον επιλέξει ένας αντίπαλος είναι από τις μεγαλύτερες και ο οποίος έχει από τα υψηλότερα win rates (56%+) σε όλες τις βαθμίδες, εσείς θα τον αφήνατε χωρίς ban;

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983