Το Half-Life 2 Remastered, δωρεάν στο Steam

Η City 17 δεν έδειχνε ποτέ καλύτερη, με βελτιωμένα εφέ φωτισμού, εμπλουτισμένες οπτικές λεπτομέρειες

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η City 17 δεν έδειχνε ποτέ καλύτερη, με βελτιωμένα εφέ φωτισμού, εμπλουτισμένες οπτικές λεπτομέρειες και πολυάριθμα bug fixes

sddefault

Ένα εκτενέστατο fan-made update για το Half-life 2 κυκλοφόρησε στο Steam, περιέχοντας σημαντικές αλλαγές στην όψη του παιχνιδιού. Το (7 GB) update, γνωστό απλά ως Half-life 2: Update είναι προϊόν παραγωγής τριών χρόνων, από μια ομάδα modders, υποστηριζόμενη από την Valve.

Ο επικεφαλής του project Filip Victor επισήμανε ότι η remastered έκδοση του παιχνιδιού φέρνει το Half-Life 2 στα ίδια στάνταρ (και λίγο παραπάνω) με τα sequel του, Half-Life 2: Episode 1 και Half-Life 2: Episode 2. Συνέχισε λέγοντας: «Κατά την διάρκεια της παραγωγής του Update, έπρεπε να σιγουρέψω πως οτιδήποτε και να έκανα θα βελτίωνα τον κόσμο του Half-Life 2 χωρίς να παραλλάξω το εικονικό του στυλ, τόνο ή gameplay. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω κάτι που θα ωθήσει νέους παίχτες στην σειρά του Half-Life, αλλά δεν θα αποξενώσει τους θαυμαστές του. Το Half-Life 2: Update πρέπει να θεωρείται ως ένα πραγματικό update σε αυτό που είναι ήδη εκεί».

Εκτός από την αναμόρφωση στο οπτικό πεδίο του παιχνιδιού, το Update προσθέτει μία προαιρετική επιλογή, την Community Commentary, που ουσιαστικά είναι in-game ακουστικό υλικό, που όταν ενεργοποιηθεί, εξετάζει την αρχική ανάπτυξη του παιχνιδιού. To commentary, είναι από γνωστούς Youtubers όπως οι Caddicarus, Brutalmoose, Rice Pirate, ProJared, και Balrog the Master.

Μπορείτε να κατεβάσετε το update από εδώ.

Περισσότερα νέα για το Half-Life 2