Γύρος διάρκειας τουλάχιστον 40 ωρών στο Hearthstone

To μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι στο Hearthstone βρίσκεται σε εξέλιξη

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

To μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι στο Hearthstone βρίσκεται σε εξέλιξη

Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Hearthstone, είναι πως κάθε παιχνίδι διαρκεί μικρό χρονικό διάστημα. Η κάθε κίνηση περιορίζεται στα 90 δευτερόλεπτα. Ένας παίκτης, όμως, κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα γύρο που διαρκεί πάνω από 40 ώρες.

Ο παίκτης, Mamytwink, επιλέγοντας ένα φίλο του ως αντίπαλο, ξεκίνησε την προσπάθεια του για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ «μεγαλύτερης σε διάρκεια σειράς στο Hearthstone». Την προσπάθειά του, την μοιράζεται με το κοινό στο κανάλι του στο Twitch που θα βρείτε εδώ.

O σχεδιασμός των deck ήταν αρκετά πολύπλοκος. O Mamytwink, επιλέγοντας την Mage, κατάφερε να γεμίσει την δικιά του μεριά με 7 Prophet Velen κάρτες. Χρησιμοποίησε, ωστόσο, αρκετές Faceless Manipulator κάρτες, η κάθε μία από τις οποίες δημιουργούσε ένα αντίγραφο του Prophet Velen.

velen no gold

450

To Prophet Velen διπλασιάζει την ζημιά που προκαλούν τα ξόρκια. Επτά από αυτές τι κάρτες σημαίνει πως ο αριθμός των πυραύλων που πυροδοτούνται διπλασιάζεται επτά φορές. Ακόμα, κάθε Phophet Velen με την επίδραση άλλων καρτών πάνω του, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το μέγεθος της ζημιάς που προκαλείται.

Η κάρτα που χρησιμοποιείται είναι η Arcane Missiles που με την χρήση ενός μόνο mana crystal, εκτοξεύει πλέον 28.752 πυραύλους. Εννέα κάρτες Arcane Missiles παίχτηκαν σε ένα γύρο και στοχεύουν στους 258.768 πόντους ζημιάς προς στον αντίπαλο.

468px-HST_398

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί οι πύραυλοι δεν χτυπούν τα εχθρικά minions η απάντηση είναι απλή. Έχουν ήδη πεθάνει. Το παιχνίδι όμως συνεχίζεται με τον αντίπαλο Priest να αποκαλύπτει το Secret: Ice Block που του επιτρέπει να επιβιώσει για ακόμα ένα γύρο.

ice_block

Ο θεαματικός γύρος αναμένεται να τελειώσει αφού κάθε πύραυλος έχει εκτοξευθεί. Η όλη υπόθεση υπολογίζεται να διαρκέσει 40-43 ώρες, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο crash στο Hearthstone.

Μέχρι στιγμής (μεσάνυχτα Δευτέρας) έχουν περάσει πάνω από εννέα ώρες. Ο Mamytwink έχει κλείσει τα φώτα του δωματίου του, αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί. Δημοσίεσε ακόμα και το πλάνο που ακολούθησε:

plan

Η βασική απορία που θα αργήσει να απαντηθεί είναι:  «Ποιος θα νικήσει τελικά το παιχνίδι;».

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft