Τι χαρακτηρίζει το κάθε division

Από Bronze μέχρι Challenger:

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 Από Bronze μέχρι Challenger

——————————————–

Bronze:

division_5_bronze_tier_league_of_legends_emblem_by_narishm-d6u3ajz

Σε αυτό το division ανήκει το 23% του πληθυσμού του LoL. Το λεγόμενο elo hell. Δεν υπάρχουν objectives στο map, δεν υπάρχουν mechanics και τυχεροί θα είστε άμα δείτε ένα ward. Το CS σε αυτό το division, δεν έχει καμία σημασία και κανείς δεν θα σας κράξει για τα 100 minions που έχετε στο 40′. Το Ashe mid δεν είναι τίποτα περίεργο (Ναι, υπάρχει ακόμα). Επίσης, το μέσο team στο bronze θα κάνει group μετά από 30-40 λεπτά χάους.

Τoxicity LvL:

Χαμηλό.

(Από τη στιγμή που παίζουν στο κατώτερο επίπεδο, οι πιο πολλοί στο Bronze ξέρουν ότι δεν είναι καλοί. Δηλαδή υπάρχει μια αυτογνωσία, και έτσι υπάρχει και λιγότερο flame.)

Skill LvL:

Χαμηλό έως μηδαμινό.

——————————————–

Silver:

division_5_silver_tier_league_of_legends_emblem_by_narishm-d6u3al2

Σε αυτό το division ανήκει το 21% του πληθυσμού του LoL. Ένα βήμα μετά το bronze. Τα mechanics βελτιώνονται, υπάρχει μια μέτρια κατανόηση του παιχνιδιού και τα objectives ανεβαίνουν στις προταιρεότητες των παικτών —αν και όχι τόσο σημαντικά όσο τα kills. Γενικότερα, υπάρχει μια βελτίωση σε πολλούς τομείς και όσοι ήρθαν εδώ από το bronze αξίζουν ένα βραβείο.

Toxicity LvL:

Μέτριο.

Skill LvL:

Χαμηλό έως Μέτριο.

——————————————–

Gold:

division_5_gold_tier_league_of_legends_emblem_by_narishm-d6u3ajg

Σε αυτό το division ανήκει το 9% του πληθυσμού του LoL. Στο Gold, θα αρχίζετε να παίρνετε μια ιδέα για το πως πρέπει να παίζεται το παιχνίδι. Τα wards θα αρχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο, το team αρχίζει και κάνει group πιο πολύ, αλλά και πάλι τα kills παίζουν σημαντικότερο ρόλο. Ένα τυπικό game στο gold μπορεί και να έχει 30 kills στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού.

Toxicity LvL:

Υψηλό.

Skill LvL:

Μέτριο έως Καλό.

——————————————–

Platinum:

PLATINUM_V

Σε αυτό το division ανήκει το 5% του πληθυσμού του LoL. Η διαφορά του Platinum με το Gold είναι πόσο καλά ξέρεις το παιχνίδι, σε τι πράγματα δίνεις προτεραιότητα, πότε πρέπει να αρχίζεις να κάνεις group με το team, πότε πρέπει να σκοτώσεις δράκο ή baron. Με λίγα λόγια, πόσο πιο έξυπνα παίζεις το game.

Toxicity LvL:

Υψηλό.

Skill LvL:

Καλό.

——————————————–

Diamond:

division_5_diamond_tier_league_of_legends_emblem_by_narishm-d6u3aj5

Σε αυτό το division ανήκει το 1% του πληθυσμού του LoL.  Aυτό το division έχει όλες τις γνώσεις που έχει και κάποιος στο platinum—ίσως και περισσότερες αλλά η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα mechanics.  Άμα έχετε πολύ καλά mechanics, και καλή γνώση του παιχνιδιού τότε μπορείτε να πάτε Diamond.

Toxicity LvL:

Υψηλό.

Skill LvL:

Υψηλό.

——————————————–

Master/Challenger:

challenge_tier_league_of_legends_emblem_by_narishm-d6u3aij

Σε αυτό τα division ανήκουν το 0,4% του πληθυσμού του LoL. Όσοι είναι σε ένα από τα παραπάνω  division, έχουν τερματίσει το game σ’όλους τους τομείς. Στο Challenger/Master βρίσκονται πολλοί που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με το παιχνίδι, από γνωστούς streamers έως και pro players.

Toxicity LvL:

??

(Είναι σε ποιον θα πέσεις)

Skill LvL:

tumblr_mmlwc2PYCR1ralt7qo3_250

Περισσότερα νέα για το League of Legends