Τα 5 best-selling βιντεοπαιχνίδια του PS3

Τα 5 best-selling βιντεοπαιχνίδια του Ps3…

Τα 5 best-selling βιντεοπαιχνίδια του Ps3…

Με τις κονσόλες τις παλιάς γενιάς να υποχωρούν, αλλά και με τις κονσόλες νέας γενιάς να κάνουν πάταγο, το GameSpace.gr σας παρουσιάζει τα Best-Selling βιντεοπαιχνίδια του PS3. Μια και οι πωλήσεις (όπως και οι τίτλοι) μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, τα ακόλουθα νούμερα να είναι μόνιμα…

Κονσόλα: PS3

Gran Turismo 5

gran_turismo_5

  • Το Gran Turismo 5 , ένα Sim Racing παιχνίδι της Polyphony Digital, είναι στην κορυφή της λίστας, με πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων! Το παιχνίδι αποτελεί το νούμερο ένα Best-Selling, Exclusive τίτλο του PS3. Με πάνω από 1000 οχήματα, 26 διαφορετικές τοποθεσίες και πάνω από 71 tracks, είναι ένας Must-To-Play τίτλος για τους λάτρεις του είδους.

The Last of Us

TheLastofUsPoster

  • Το The Last of Us κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013, αποκλειστικά για PS3 και σημάδεψε το gaming community με την αξέχαστη ιστορία του, τον φαντασμαγορικό του κόσμο και το εξαιρετικό Voice Acting. Το παιχνίδι κατάφερε να κάνει πωλήσεις, άνω των 7 εκατομμυρίων. Το The Last of Us είναι ένα παιχνίδι δράσης και τρόμου, με survival χαρακτηριστικά της Naughty Dog.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

metal-gear-solid

  • Η Kojima Productions μας έδωσαν την απόλυτη MGS εμπειρία, πίσω το 2008. Το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, με Stealth μηχανισμούς, και με τον Snake ως Main Character κατάφερε να κάνει πωλήσεις των 6 εκατομμυρίων… Ο τίτλος αποτελεί το πιο κερδοφόρο κομμάτι όλης της σειράς!

Gran Turismo 5 Prologue

prologue

  •  Στην 4η θέση έχουμε μία ακόμη έκδοση του Grand Turismo 5, το Gran Turismo 5 Prologue. Ο τίτλος είχε πωλήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων. Λίγο καιρό μετά, ο τίτλος αντικαταστάθηκε από το Gran Turismo HD Concept.

God of War III

god of war

  • Η SCE Santa Monica Studio μας έδωσε το 2010, τον 3ο τίτλο της σειράς God of War. Τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις κατάφερε να ξεπεράσει, ο αγαπημένος μας Kratos. Το God of War III είναι ένας από τους καλύτερους Hack-n-Slash τίτλους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2010, αλλά και γενικώς μέσα στη gaming βιομηχανία.