Μία εσωτερική ματιά στην Activision Blizzard

Σημαντικές λεπτομέρειες για τα σχέδια της εταιρίας Activision Blizzard αποκαλύφθηκαν από μέλος της

Platforms
 
Publishers
,  
Developer
 

Σημαντικές λεπτομέρειες για τα σχέδια της εταιρίας Activision Blizzard αποκαλύφθηκαν από μέλος της, του/της οποίου/ας το όνομα δεν μπορούσε να δημοσιευτεί λόγω της πολιτικής του εργοδότη του/της, να μην συναναστρέφεται με τα media.

Αρχίζοντας, για το Hearthstone, ειπώθηκε ότι το επόμενο expansion έχει κατοχυρωθεί για τον Απρίλη και ότι το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τους 75.000.000 παίχτες. Ανέφερε επίσης, ότι θα προσανατολίζεται περισσότερο στο  pve και ότι η εταιρία πειραματίζεται με μία 2v2 έκδοση.

Όσον αναφορά το Overwatch, αναφέρθηκε ότι η δραστηριότητα της εταιρίας αλλάζει συνέχεια. Επίσης, προσπαθούν να αποφασίσουν ανάμεσα σε ένα expansion ή free to play είδος μοντέλου. Αρχικά θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι δωρεάν, αλλά τον τρόπο με τον οποίο ο παίχτης θα πληρώνει για τους ήρωες, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να λανσάρει το παιχνίδι μέσα στο έτος, αλλά τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη είναι σκεπτικά για το αν μπορεί αυτό να επιτευχθεί. Πιθανότατα, να κυκλοφορήσει το 2016…

tumblr_inline_niy2btyCDe1sl009c

Επιπλέον λεπτομέρειες «κλειδιά» που ήρθαν στην δημοσιότητα:

  • Τα διοικητικά στελέχη έχουν χαμηλές προσδοκίες για το Heroes of the Storm.
  • Το επόμενο Starcraft 2 παιχνίδι είναι έτοιμο. Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει δεν έχει κανονιστεί ακόμα.
  • Το επόμενο expansion του World of Warcraft  είναι σχεδόν έτοιμο. Η ομάδα έχει καταφύγει σε εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να μην υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις.
  • Μέλη της ομάδας του Diablo III ασχολούνται με ένα νέο project το οποίο παίρνει μέρος στον κόσμο του Starcraft. Το παιχνίδι θα είναι παραπλήσιο με το Warframe και θα περιέχει gameplay στοιχεία από τα Left 4 Dead, DayZ, Smite και άλλα MOBAs. Βρίσκεται σε αρχικά στάδια παραγωγής, που σημαίνει ότι το περιμένουμε στα τέλη του 2016 ή αργότερα.