Τι θα δούμε στο 12ο season του Hearthstone;

Ολοκληρώνεται, σε λίγες ώρες, το 11ο season του Hearthstone…

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ολοκληρώνεται, σε λίγες ώρες, το 11ο season του Hearthstone…

Ξεκινά από αύριο (Κυριακή 1/3) το 12ο season του Hearthstone με τους παίκτες που τερμάτισαν από το Rank 20 και κάτω να λαμβάνουν το τελευταίο card back του παιχνιδιού με την ονομασία «Lunar card back».

Στο τέλος τόσο αυτού όσο και του επόμενου μήνα, οι 100 καλύτεροι σε κάθε server θα λάβουν πόντους ώστε να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Hearthstone. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τι θα δούμε στο Ladder;

Όμως αυτά τα ξέρετε, ας περάσουμε στο πιο ενδιαφέρον μέρος της δημοσίευσης: Τι να περιμένουμε στο ladder από τη νέα σεζόν; Ο Φεβρουάριος δεν κλείνει με κάποιο συγκλονιστικό nerf, οπότε όσα decks είδαμε να κερδίζουν τις τελευταίες εβδομάδες, θα τα ξαναδούμε πολλές φορές!

Mech Mage και Face Hunter είναι οι καλύτερες επιλογές αν είστε fans του aggro ή αν απλά σας αρέσει να δέχεστε flame από τους αντιπάλους σαςμ μετά τα ματς. Το Warrior είναι το πιο dominant control αυτή τη στιγμή και θα παιχτεί πολύ για ακόμα μια φορά. Τέλος, Paladin και Druid είναι οι κορυφαίες λύσεις για όσους θέλουν… μια μέση λύση.

Γενικά αυτές οι πέντε κλάσεις κυριάρχησαν τις τελευταίες εβδομάδες και αναμένεται να το κάνουν ξανά. Σαφώς μειωμένη ήταν εδώ και κάποιες μέρες η παρουσία των Warlock Decks. Να τονίσουμε πως μιλάμε για το ladder καθώς στα τουρνουά ο Guldan αποτελεί βασική επιλογή πολλών παικτών.

Τέλος, για όσους θέλουν να πάνε κόντρα στο «meta» έχουμε να προτείνουμε δύο εξαιρετικές λύσεις… Το Shaman Midrange δεν θα σας κοστίσει πολύ dust, αλλά θα σας δώσει σημαντικό advantage, αν συναντάτε συχνά aggro. Επίσης, για τους φίλους του Combo υπάρχει και το Oil-Rogue που ωστόσο θέλει πολύ εξάσκηση.

Το Gamespace.gr εύχεται καλή επιτυχία σε όσους «παλέψουν» για το ladder σήμερα. Από Δευτέρα θα έχουμε αναλύσεις, decklists και όχι μόνο!

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft