Τι μας λέει ο Ah Muzen Cab σε ένα από τα πιο σκοτεινά skins του Smite;

Τι σχέση έχει ο Ah Muzen Cab και το skin «Dark-Whisperer» με ένα περιοδικό/βιβλίο του 1923;

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Τι σχέση έχει ο Ah Muzen Cab και το skin «Dark-Whisperer» με ένα περιοδικό/βιβλίο του 1923;

AhmuzenCab_Cthulhu_Card

Την περιέργεια ενός χρήστη του reddit κίνησε το skin του Ah Muzen Cab με το όνομα «Dark Whisperer«. Και όχι άδικα μιας που το συγκεκριμένο skin είναι από τα ποιο περίεργα που έχουμε δει μέχρι σήμερα τουλάχιστον στο Smite, το περίεργο με αυτό το skin είναι πως ο Θεός των μελισσών μιλάει ανάποδα!

Μετά από έρευνα που έκανε ο ίδιος χρήστης, μας αναφέρει πως σε ένα από τα αστεία που λέει ο Dark Whisperer κάνει αναφορά στην «R’lyeh«. Ένα φανταστικό χαμένο νησί που σύμφωνα με το wikipedia το συναντάμε για πρώτη φορά σε σε ένα περιοδικό/βιβλίο του 1923 εν ονόματι Weird Tales.

Το νησί σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό βρισκόταν στο Νότιο Ειρηνικό και χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή για τον Κθούλου. Το «αστείο» που λέει είναι το εξής «Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn! Bwahahaha!» το οποίο αποδίδετε στα αγγλικά ως «In his house at R’lyeh, dead Cthulhu waits dreaming bwahaha» και μεταφράζετε ως «Στο σπίτι του στην R’lyeh, το νεκρό Κθούλου περιμένει και ονειρεύεται«. Μάλιστα η ιστορία του συγκεκριμένου skin δεν τελειώνει εδώ καθώς ο μύθος που έχει δημιουργήσει ο συγγραφέας του περιοδικού Marvin Kaye μας λέει πως ο Κθούλου όσα χρόνια και αν περάσουν θα επιστρέψει!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε γιατί η Hi-rez ήθελε να δώσει μια τόσο σκοτεινή νότα στο παιχνίδι της. Αυτό όμως που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι πως το έκανε καλά! Αν θέλετε και εσείς να κάνετε μια έρευνα σχετικά με τα μηνύματα του Dark Whisperer μπορείτε να ακούσετε τις ατάκες εδώ και να συμμετάσχετε στην συζήτηση τις κοινότητας του reddit εδώ.

 

Περισσότερα νέα για το Smite