Τι γίνεται στο EU LCS;

Το φετινό, ανοιξιάτικο EU LCS είναι από τα ποιο αμφίρροπα LCS μέχρι τώρα με πολλές ανατροπές και πολλά ανέλπιστα αποτελέσματα.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το φετινό, ανοιξιάτικο EU LCS είναι από τα πιο αμφίρροπα LCS μέχρι τώρα με πολλές ανατροπές και πολλά ανέλπιστα αποτελέσματα.

standings

Ξεκινώντας με τους SK (μιας και έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον), ποιος περίμενε πως θα ξεκίναγαν με ένα seri 8-0; Και μετά από το εκπληκτικό αυτό seri, ελάχιστοι περίμεναν ένα αρνητικό 0-3. Θα σταματήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα ή θα επαναληφθεί ότι έγινε πέρυσι πάλι στο ανοιξιάτικο LCS με τους FNATIC (που όμως στο τέλος κατέκτησαν την πρώτη θέση στα playoffs);

Οι FNATIC από την άλλη βρίσκονται στην πρώτη θέση παρόλο που πριν το LCS άλλαξαν 4 από τα 5 βασικά τους μέλη. Οι δυο Νοτιοκορεάτες δείχνουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Οι H2K από την άλλη, ξεκίνησαν ως outsider στο LCS αλλά με ένα seri 5-0 έχουν σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Η μέχρι στιγμής πορία της ομάδας θα μας κάνει να της δώσουμε τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης στο τουρνουά!

Οι ομάδες των Copenhagen Wolves και Gambit Gaming συνεχίζουν να κινούνται στα πρότυπα που μας έχουν συνηθίσει. Μέτριες ομάδες που στο τέλος καταφέρνουν να μείνουν στο LCS. Ομάδες επιπέδου LCS αλλά τίποτα παραπάνω, που δεν δημιουργούν κανένα συναίσθημα στους θεατές της διοργάνωσης.

Στην συνέχεια άλλη μια ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης παρόλο που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Unicorns of Love. Μια παρέα παικτών που έτυχε να είναι πολύ καλοί και σκαρφάλωσαν μέχρι το LCS! Να τονίσουμε πως έχουν κερδίσει και SK και FNATIC αλλά έχουν χάσει και από τους Giants. Σήμα κατατεθέν τους πέρα από το όνομα και τον φούξια μονόκερο, οι περίεργοι champions που χρησιμοποιούν τα μέλη της ομάδας και είναι πολύ μακριά από το εκάστοτε meta του LCS.

Elements, η ομάδα με τα ονόματα που έχει απογοητεύσει. Froggen και Rekkles, μεγάλα ονόματα του EU LCS έχουν μείνει μόνο στο όνομα. Τα αποτελέσματά τους είναι απογοητευτικά και μένει να δούμε τη συνέχεια της διοργάνωσης. Θα κερδίσουν το χαμένο έδαφος ή θα χαλάσουν τη φήμη τους;

Giants και Roccat βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, όχι μακριά από την σωτηρία αλλά δεν φαίνεται να έχουν τις δυνατότητες και το επίπεδό τους είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Στο LCS όμως έχουμε μάθει να μην υποτιμάμε καμία ομάδα.

Τέλος, οι Meet Your Makers είναι ο σάκος του μποξ της φετινής διοργάνωσης. Σίγουρα υπάρχουν πολλές challenger ομάδες στο ίδιο επίπεδο που θα μπορούσαν να βρίσκονται στη θέση τους. Έχουν κερδίσει μόνο τους Copenhagen Wolves, την ποια ασταθή ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού LCS .

Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική! Ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια; Οι FNATIC, οι SK ή μήπως θα κάνει κάποια άλλη ομάδα (H2K) την έκπληξη;

Η συνέχεια στο twitch.tv/riotgames

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983