Έρχεται η 31η Wrestlemania

Ένας μήνας έμεινε για την 31η Wrestlemania

Ένας μήνας έμεινε για την 31η Wrestlemania

Στις 29 Μαρτίου, στο Levi’s Stadium της Καλιφόρνια, θα πραγματοποιηθεί η φετινή Wrestlemania. Ένα περίπου μήνα πριν το κορυφαίο event στο pro wrestling, ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα ματς έχουν ήδη ανακοινωθεί, αλλά και σε όσα θα ανακοινωθούν στο κοντινό μέλλον.

Tα επίσημα

WWE World Heavyweight Championship match

Ξεκινάμε… ανάποδα και συγκεκριμένα από το main event της 31ης Wrestlemania. Εκεί ο νικητής του Royal Rumble, Roman Reigns θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Brock Lesnar. Το πρώην μέλος της Shield είναι το απόλυτο φαβορί – δεν είναι μυστικό πως στο Κονέκτικατ ο Reigns θεωρείται ο νέος John Cena – και αν σκεφτούμε πως το συμβόλαιο του Lesnar οδεύει προς τη λήξη του, well… καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Βέβαια και πέρυσι κανείς δεν περίμενε πως ο Brock θα σπάσει το σερί του Undertaker, όμως τα κατάφερε αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλο το WWE universe. Για 2η σερί χρονιά ο πρώην UFC champion είναι το αουτσάιντερ, για να δούμε…

WWE Intercontinental Championship match

Ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες πως θα έχουμε Ladder Match για τη ζώνη Ιntercontinental. Η λογική λέει πως θα υπάρχουν 6 superstars στο συγκεκριμένο ματς και μετά και από το χτεσινό Smackdown υποθέτουμε πως Ziggler, Bryan, R-Truth και Ambrose θα είναι μαζί με τον Barrett -οι 5 από αυτούς. Ο έκτος θα μπορούσε να είναι ο Sheamus που επιστρέφει μετά από πολύμηνη απουσία. Έχουν προωθήσει πολύ την επιστροφή του για να του δώσουν απλά συμμετοχή στο Memorial Battle Royal (το οποίο ανακοινώθηκε την Δευτέρα).

Sting vs Triple H

Θα προτιμούσα να είχε γίνει το Undertaker vs Sting το 2011 αλλά και αυτό δεν είναι κακό. Το «γνωρίζαμε» από το Survivor Series αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κριθεί από το συγκεκριμένο αγώνα. Όπως και να έχει είναι το ντεμπούτο ενός πραγματικού θρύλου στο WWE το οποίο μάλλον θα ακολουθήσει η ένταξη του στο Hall of Fame (πιθανότατα του χρόνου).

sting
To ντεμπούτο του «Icon» στο WWE

Τα σχεδόν σίγουρα

WWE United States Championship match

John Cena vs Rusev μέρος δεύτερο. Στην όμορφη Καλιφόρνια ο πρωταθλητής Rusev θα αντιμετωπίσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον Cena στο rematch του Fast Lane. Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο reign του “champ” ως United States Champion, κάτι μου λέει πως ήρθε ο καιρός η ζώνη αυτή να αποκτήσει την παλιά της αίγλη. Πάντως το ματς είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιο stipulation (ίσως και submission).

Cena_ustitle
Το United States Championship όταν βρισκόταν στα χέρια του John Cena το 2005

Bray Wyatt vs Undertaker

Δεν… ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι η απάντηση του Deadman αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να αλλάξει το πλάνο για τον φετινό αντίπαλο του Taker. Με το streak βέβαια να ανήκει στο παρελθόν είναι απορίας άξιο το τι θα διακυβεύεται το βράδυ της 29ης Μαρτίου…

Τα υπόλοιπα

Με προσωπικές κόντρες, ένα battle royal και φυσικά το ματς των Divas κλείνουμε αυτή την πρόβλεψη για την κάρτα της Wrestlemania 31. Δεδομένο θεωρείται το Cod… εεεε… Stardust vs Goldust (με τον Dusty διαιτητή;;;). Την ερχόμενη εβδομάδα μάλλον θα έχουμε και το face turn του Randy Orton που θα οδηγήσει σε ματς με τον Seth Rollins. To φημολογούμενο Usos vs Ascension για τους τίτλους Tag Team πλέον είναι απίθανο να συμβεί καθώς τις ζώνες έχουν οι Cesaro και Kidd.

Για το φετινό Battle Royal (Μiz, Ryback, Axel οι πρώτοι 3 συμμετέχοντες) δεν ξέρουμε πολλά, ενώ μπερδεμένα είναι τα πράγματα και στις Divas. Δύσκολα πάντως θα φύγει με το Divas Championship από την Καλιφόρνια η Nikki Bella.

Συνοψίζοντας

Παρόλο που μετά το Royal Rumble ήμουν αρκετά απαισιόδοξος, μπορώ να πω πως τελικά η κάρτα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η προσπάθεια τόνωσης των τίτλων Intercontinental και US είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση ενώ και ο τρόπος με τον οποίο χτίζουν τον Roman μετά τις άσχημες αντιδράσεις το Γενάρη δείχνουν πως ξέρουν πώς να διατηρούν τους fans τους.

Δεν έχει κάποιο dream match, ούτε και αναμένεται να είναι η κορυφαία Mania όλων των εποχών αλλά παρά τις αρνητικές κριτικές, αφήνει πολλές υποσχέσεις και αξίζει το ξενύχτι.