Η ενημέρωση για τη Σύσταση Φίλων είναι διαθέσιμη

Το πρόγραμμα Σύσταση Φίλων δημιουργήθηκε με στόχο την επιβράβευση των παικτών για τη συμμετοχή τους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

rafarticlebanner

Το πρόγραμμα Σύσταση Φίλων δημιουργήθηκε με στόχο την επιβράβευση των παικτών για τη συμμετοχή τους στη διάδοση του League. Ενημερώσαμε το πρόγραμμα για να αφαιρέσουμε τα κίνητρα που οδηγούσαν στην κατάχρηση, αλλά και για να εξυπηρετεί καλύτερα το μεγαλύτερο μέρος των παικτών του League. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης αυτής της ενημέρωσης, διαπιστώσαμε ότι η πλειοψηφία των παικτών του League συστήνουν μεταξύ ενός και πέντε φίλων.

Η ενημερωμένη σχεδίαση σάς ανταμείβει όταν φέρνετε αυτούς τους φίλους στο παιχνίδι. Με τη νέα ενημέρωση, για κάθε φίλο που συστήνετε και φτάνει στο επίπεδο 10, θα κερδίζετε 1000 ΠΕ. Μπορείτε να συστήσετε έως και πέντε φίλους συνολικά, ενώ με τρεις επιτυχημένες συστάσεις, θα ξεκλειδώσετε την αμφίεση Γκρίζος Γουόργουικ. Αν φέρετε στο παιχνίδι πέντε φίλους, θα ξεκλειδώσετε τον Μεσαιωνικό Τουίτς.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες ανταμοιβές που μπορείτε να κερδίσετε, ενώ όλοι οι παίκτες που είχαν συμμετάσχει στη Σύσταση Φίλων στο παρελθόν μεταφέρθηκαν στο νέο πρόγραμμα με τον ίδιο αριθμό συστάσεων που είχαν και πριν. Για παράδειγμα, αν έχετε συστήσει ήδη τέσσερις φίλους, θα κερδίσετε αυτόματα 4000 ΠΕ και τον Γκρίζο Γουόργουικ. Έχετε υπόψη ότι εξαργυρώνονται επίσης αυτόματα τυχόν εκκρεμείς ανταμοιβές για τους παίκτες που χρησιμοποιούσαν παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος Σύσταση Φίλων, αλλά αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του ενημερωμένου προγράμματος Σύσταση Φίλων. Μεταβείτε εδώ, για να ξεκινήσετε. Καλή τύχη και συνεχίστε να διασκεδάζετε, φέρνοντας φίλους στο League of Legends!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends