Ενημέρωση Ήρωα: Τριστάνα

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ως ήρωας των Μέγκλινγκ, προτού εμ… εξαφανιστούν όλοι.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

tristana_promo_background_-_2

Ας μιλήσουμε για την Τριστάνα! Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ως ήρωας των Μέγκλινγκ, προτού εμ… εξαφανιστούν όλοι… Εδραιώνουμε την Τριστάνα ως Γιόρντελ, ενώ της δίνουμε νέο μοντέλο, υφές, ομιλία, επιδράσεις ικανότητας και ορισμένες στοχευμένες αλλαγές στο κιτ ικανοτήτων της. Ναι. Αλλαγές στο κιτ ικανοτήτων. Μαζί με αρκετές αλλαγές, η ενεργή ικανότητα Ε της Τριστάνα μπήκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μαζί με την Καρδιά από Χρυσάφι και τη Φιλοσοφική Λίθο και πλέον έχει έναν εντελώς νέο τρόπο να πυροβολεί, να προκαλεί εκρήξεις και διάφορα άλλα στους αντιπάλους της. Παρακάτω θα περιγράψω πώς λειτουργεί.

E – Εκρηκτική Φορτίο

Παθητική: Όταν η Τριστάνα εκτελεί μια μονάδα, η βολή της εκρήγνυται, προκαλώντας Ζημιά σε όλους τους γύρω εχθρούς.

Ενεργή: Η Τριστάνα προσκολλάει μια βόμβα σε μια κοντινή εχθρική μονάδα ή πύργο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η βόμβα εκρήγνυται, προκαλώντας Ζημιά στο στόχο και σε όλους τους γύρω εχθρούς. Η επίθεση στο στόχο με βασικές επιθέσεις ενισχύει τη βόμβα, προκαλώντας επιπλέον Ζημιά κατά την έκρηξή της. Επίσης, η Τριστάνα μπορεί να πραγματοποιήσει Άλμα Ρουκέτας προς έναν στόχο με το Εκρηκτικό Φορτίο για επιπλέον Ζημιά.

Ζητήσαμε από την ομάδα ενημέρωσης ηρώων να αναλύσουν την ενημέρωση και να μιλήσουν για ορισμένες συγκεκριμένες αλλαγές που εφαρμόζουμε.

Σημειώσεις για τον τρόπο παιχνιδιού από τον Vesh

Η παλιά Τριστάνα ήταν ένας ισχυρότατος πολεμιστής στο τέλος του αγώνα που δεν είχε και πολλές αδυναμίες. Η ισχύς της εξασθενούσε στο μέσο του αγώνα, αλλά αν τη συγκρίνετε με άλλα πολύ ισχυρά carry στο τέλος του αγώνα (για παράδειγμα τη Βέιν ή τον Κογκ’Μο), η Τριστάνα απλώς δεν είχε την ίδια εμφανή αχίλλειο πτέρνα, την οποία να μπορεί να σημαδέψει η αντίπαλη ομάδα. Είχε αδιανόητη εμβέλεια και ταχύτητα με τις βασικές επιθέσεις της και, ακόμα και όταν την έπιαναν, είχε μια αξιοπρεπή απώθηση ΚΑΙ ένα μεγάλο άλμα που της επέτρεπε να ξεγλιστράει. Οι αλλαγές ήταν απαραίτητες και αφού συσκεφθήκαμε με τους υπόλοιπους σχεδιαστές της ομάδας ενημέρωσης ηρώων, αποφασίσαμε να εδραιώσουμε την Τριστάνα ως έναν ριψοκίνδυνο σκοπευτή που λαμβάνει μπόνους όταν ορμάει (σα πύραυλος) στις μάχες, ενώ ταυτόχρονα αφαιρέσαμε ορισμένες από τις ασφαλείς δυνάμεις που είχε στο κιτ ικανοτήτων της.

AlistarUpdateComic

Πλέον, αντί να λειτουργεί ως απίστευτα ασφαλής ήρωας με πολλές επιλογές, η δύναμη της νέας Τριστάνα βρίσκεται πλέον σε πλαίσια, με απίστευτες δυνάμεις όταν χρησιμοποιείται για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Η ταχύτητα των βασικών επιθέσεών της εξακολουθεί να αυξάνεται ανά επίπεδο, αλλά η αύξηση είναι μικρότερη από πριν. Με τον τρόπο αυτό, το Γρήγορο Πυρ καθίσταται πραγματικά σημαντικό, καθώς πλέον δεν αλλάζει από πολύ γρήγορη Ταχύτητα Επίθεσης σε εξωφρενικά γρήγορη Ταχύτητα Επίθεσης.

Το Άλμα Ρουκέτας πλέον προκαλεί μικρότερη Βασική ζημιά, αλλά μπορεί να προκαλέσει ακόμα περισσότερη, εάν συσσωρεύσει το Εκρηκτικό Φορτίο στο στόχο της, προτού προσγειωθεί πάνω του. Η εφαρμογή του Εκρηκτικού Φορτίου έφερε επίσης στην επιφάνεια ορισμένους πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμούς: πλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε το εκρηκτικό φορτίο σας στον υπερασπιστή της πρώτης γραμμής του αντιπάλου, να ενισχύσετε το φορτίο με λίγες βασικές επιθέσεις και μετά να τον εκτοξεύσετε στους συμμάχους του με την Υπερ-Βολή. Κάτι σαν την Ωρολογιακή Βόμβα του Ζίλεαν και την κλωτσιά του Λι Σιν σε ένα. Το Εκρηκτικό Φορτίο παίζει κεντρικό ρόλο στο στυλ παιχνιδιού της: εξαπολύοντας την ικανότητα στους κατάλληλους στόχους και χρησιμοποιώντας έξυπνα το Γρήγορο Πυρ, οι παίκτες που παίζουν σωστά την Τριστάνα θα μεγιστοποιήσουν την έκρηξη της νέας Ικανότητας Ε της, προτού κάνει Άλμα Ρουκέτας, για να ξεκινήσει το χαρακτηριστικό βίαιο ξέσπασμά της.

Σημειώσεις γραφικών από τον IronStylus

Η Τριστάνα ήταν από τους παλαιότερους ήρωες που δεν ήταν – όπως το έθεσε ο Vesh – ιδιαιτέρως ξεχωριστή. Όπως ο Τουίτς, το σχέδιό της ήταν περιορισμένο, δηλαδή οι σχεδιαστές μας δεν μπορούσαν να προσθέσουν πολλά στοιχεία προσωπικότητας στην κίνησή τη και είχε αρχίσει να μοιάζει λίγο ξεπερασμένη συγκριτικά με τους πιο πρόσφατους ήρωες. Αρχίσαμε να εξετάζουμε την Τριστάνα υπό το πρίσμα της ενημέρωσης ηρώων και ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε μια ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, ενημερώνοντας το μοντέλο, τις υφές, το σχέδιο και τις κινήσεις της, έως ότου να μοιάζει πραγματικά με μέλος της οικογένειας των Γιόρντελ.

Ακριβώς! Πλέον είναι επισήμως Γιόρντελ! Εργαζόμενοι με βάση τα πρότυπα που θέσαμε με την ενημέρωση του Χαϊμερντίνγκερ, ξέραμε ότι θέλαμε να επεκτείνουμε τις αναλογίες της, ώστε να απεικονίζει σωματικά το χαρακτήρα και το θέμα της. Ο Χαϊμερντίνγκερ είναι ιδιοφυία, οπότε έχει υπερμέγεθες κεφάλι και έχει μια αστάθεια στο βάδισμα. Η Τριστάνα, από την άλλη, αντιπροσωπεύει έναν τρομερό πυροβολητή κομάντο Γιόρντελ. Η εμφάνισή της είναι ελαφρώς πιο άγρια και το θέμα της παραπέμπει περισσότερο στη φύση από πριν, με πιο αγριωπά μάτια και ζωόμορφα αυτιά, που την απομακρύνουν από την εικόνα του μικρού κοριτσιού και την κάνουν να μοιάζει περισσότερο με Γιόρντελ. Το κανόνι της Τριστάνα πλέον την εκφράζει απόλυτα, χάρη στις υπερβολικά εφέ κίνησης που προσθέσαμε στο ίδιο το κανόνι, όποτε χρησιμοποιεί το Άλμα Ρουκέτας ή την Υπερ-Βολή.

Lineup

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends