Ετοιμαστείτε για τη σεζόν κατάταξης 2015!

Στις 21 Ιανουαρίου ανοίγει η σεζόν κατάταξης 2015!

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

seasonstart2015-banner

Έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε στα αγωνιστικά κιλά μας και να φορέσουμε τις εμφανίσεις μας, γιατί στις 21 Ιανουαρίου ανοίγει η σεζόν κατάταξης 2015! Εάν περάσατε τις γιορτές αποκομμένοι από όλα και από όλους, τότε σας απομένουν μόλις λίγες ημέρες για να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και να προετοιμαστείτε για τη σεζόν 2015. Ωστόσο, δεν χάθηκαν όλα. Ακολουθεί μια πολύ μικρή λίστα με τις σημαντικότερες πρόσφατες αλλαγές, καθώς και ορισμένες υποδείξεις για την επερχόμενη σεζόν:

Ταίριασμα

Ως συνήθως, θα πρέπει να δώσετε δέκα αγώνες, προτού τοποθετηθείτε στη Βαθμίδα και την Κατηγορία σας, έτοιμοι να αναρριχηθείτε. Αυτήν τη φορά όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά: σε προηγούμενες σεζόν, οι αγώνες είχαν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Οι παίκτες της Βαθμίδας Διεκδικητή μπορούσαν να χάσουν και στους δέκα αγώνες και να καταλήξουν στην Αργυρή Βαθμίδα κατά τη διάρκεια των αγώνων τοποθέτησης 2014, ενώ οι παίκτες της Χάλκινης Βαθμίδας μπορούσαν να επιτυγχάνουν τυχερές σερί νίκες και να καταλήγουν στην Πλατινένια Βαθμίδα, προτού υποστούν επανειλημμένα ταπεινωτικές ήττες και πέσουν ορισμένες βαθμίδες. Καμία από τις παραπάνω δεν είναι καλή εμπειρία, για αυτό, αν και οι φετινοί αγώνες τοποθέτησης εξακολουθούν να είναι σημαντικοί, δεν θα οδηγούν σε τόσα σκαμπανεβάσματα καθιερωμένους παίκτες, λόγω καλής ή κακής τύχης. Η τοποθέτησή σας θα συνεχίσει να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την τελική σας κατάταξη κατά την προηγούμενη σεζόν. Εάν δεν έχετε παίξει ποτέ σε αγώνες κατάταξης, τότε το μόνο που θα έχει σημασία θα είναι η απόδοσή σας σε αυτούς τους αγώνες!

Τέλος, με τις αρκετά ουσιώδεις αλλαγές της Περιόδου προετοιμασίας, σκεφτήκαμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν μια νέα ευκαιρία να ανέλθουν στην κορυφή. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε πάλι μια μερική επαναφορά στις θέσεις των παικτών κατά την έναρξη της σεζόν κατάταξης. Δηλαδή, πιθανότατα θα τοποθετηθείτε σε χαμηλότερη θέση από αυτήν που ολοκληρώσατε την προηγούμενη σεζόν.

Φαράγγι των Επικαλεστών

Το Νοέμβριο, πραγματοποιήσαμε μια τεράστια ενημέρωση στο Φαράγγι των Επικαλεστών! Θα μπορούσαμε να σας πούμε για τον καινούργιο χάρτη, αλλά μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ εδώ και να τον εξερευνήσετε με την ησυχία σας. Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε.

Περίοδος προετοιμασίας

Επίσης, στο τέλος της περασμένης χρονιάς κάναμε ορισμένες πολύ σημαντικές αλλαγές στην περίοδο προετοιμασίας! Πέραν της αλλαγής στην εμφάνισή τους, ο Δράκος και ο Βαρόνος πλέον δίνουν διαφορετικές ανταμοιβές στις ομάδες που τους σκοτώνουν, ενώ η ζούγκλα σφύζει από νέες φωλιές που όντως έχουν κάποια χρησιμότητα. Όπως, για παράδειγμα, να σας σκοτώνουν! Σοβαρά, τα αρπακτικά θα προκαλούν πάρα πολύ πόνο.

Στην περίοδο προετοιμασίας υπάρχουν επίσης πολλά νέα αντικείμενα, καθώς και αλλαγές στον υπάρχοντα εξοπλισμό. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Ρεκ’Σάι

Κατά τη διακοπή, προσθέσαμε έναν νέο ήρωα στο League. Η Ρεκ’Σάι είναι ένας υπόγειος εφιάλτης που παραμονεύει το θήραμά της με τη μοναδική της αίσθηση δονήσεων, προτού σκάψει τούνελ για να πραγματοποιήσει εκτελέσεις την κατάλληλη στιγμή. Δείτε την παρουσίασή της εδώ.

Ανταμοιβές

Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς θα εξελίσσεται η σεζόν, αλλά σίγουρα θα υπάρξει μια Νικηφόρα Αμφίεση και θα ξεκλειδώνετε μοναδικά μάτια όσο παίζετε αγώνες κατάταξης ομάδων 5×5!

Αυτά προς το παρόν! Θα έχουμε περισσότερες ενημερώσεις καθώς θα εξελίσσεται η σεζόν, αλλά, προς το παρόν, εξασκηθείτε, γιατί η σεζόν κατάταξης αρχίζει σύντομα!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends