Παρουσίαση της Περιόδου Προετοιμασίας 2015

Η περίοδος προετοιμασίας ήταν και είναι η μεγάλη ευκαιρία που έχουμε κάθε χρόνο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

banner-home

Η περίοδος προετοιμασίας ήταν και είναι η μεγάλη ευκαιρία που έχουμε κάθε χρόνο να δώσουμε στο League of Legends νέες, αποδοτικές κατευθύνσεις για τη χρονιά που ακολουθεί. Έτσι, να είστε βέβαιοι ότι βελτιώνουμε, τροποποιούμε και εξελίσσουμε πάντοτε την εμπειρία του League of Legends, είτε με τον ενημερωμένο χάρτη με τα ολοκαίνουρια γραφικά είτε με μεγάλες αλλαγές στους στρατηγικούς στόχους και τη ζούγκλα.

Ο μεγάλος μας στόχος για το 2015 είναι να προωθήσουμε τη μεγαλύτερη στρατηγική ποικιλία. Αυτό αφορά πολλούς διαφορετικούς τομείς, αλλά η ουσία είναι να σας προσφέρουμε περισσότερες επιλογές για να πετύχετε τη νίκη, ώστε οι αποφάσεις που λαμβάνετε την ώρα του αγώνα να είναι το ίδιο σημαντικές με την επιλογή του ήρωα. Πώς πρέπει να κινηθώ στο χάρτη; Πώς μπορώ να αντιδράσω, αν η αντίπαλη ομάδα πετύχει έναν στρατηγικό στόχο; Τι μπορώ να κάνω μετά την εκτέλεση του Δράκου; Όλα αυτά είναι και τώρα σημαντικά, αλλά πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αν θέλετε να δείτε μια πλήρη περιγραφή όλων των αλλαγών με αναλυτική περιγραφή από τα μέλη της ομάδας, ανατρέξτε στις σημειώσεις για την ενημέρωση της περιόδου προετοιμασίας 2015!

Φαράγγι των Επικαλεστών

Στα πλαίσια της δέσμευσής μας για τη συνολική βελτίωση του League of Legends, παρουσιάζουμε ολοκαίνουρια γραφικά για το Φαράγγι των Επικαλεστών. Μεγάλος στόχος μας είναι η διατήρηση του πνεύματος του χάρτηκαι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ο χάρτης μεταφράζεται σε τρόπο παιχνιδιού.

Γενικά

Στατιστικά ανά επίπεδο

Δεδομένης της ισχύος των βασικών επιθέσεων και των επιπέδων ικανοτήτων στην αρχή του αγώνα, το πλεονέκτημα στα στατιστικά ανά επίπεδο (ιδιαίτερα στη Ζωή) αυξάνει εκθετικά την ισχύ στην αρχή του αγώνα, ιδιαίτερα κατά τη μετάβαση στο επίπεδο 2. Όλοι οι ήρωες ξεκινούν πλέον με υψηλότερα βασικά στατιστικά, αλλά η αύξησή τους ανά επίπεδο είναι μικρότερη στην αρχή του αγώνα και μεγαλύτερη προς το τέλος του αγώνα.

  • Βασικά στατιστικά: Τα βασικά στατιστικά όλων των ηρώων έχουν αυξηθεί κατά +168% σε σύγκριση με τα προηγούμενα στατιστικά που αυξάνονται ανά επίπεδο (εκτός από την Ταχύτητα Επίθεσης)
  • Επίπεδο 1: Το στατιστικό ανά επίπεδο αυξάνεται αμέσως κατά 0%.
  • Επίπεδο 2: Το στατιστικό ανά επίπεδο αυξάνεται κατά +72%.
  • Επίπεδο 3: Το στατιστικό ανά επίπεδο αυξάνεται κατά +75,5%.
  • Επίπεδο 18: Το στατιστικό ανά επίπεδο αυξάνεται κατά +128%

Ανταμοιβές για Εκτελέσεις στην Αρχή

Με την αλλαγή στην αύξηση στατιστικών ανά επίπεδο για την εξουδετέρωση των πλεονεκτημάτων που οδηγούν σε υπερβολική ενίσχυση, αποφασίσαμε να επαναφέρουμε την αξία των εκτελέσεων στην αρχή του αγώνα σε κανονικά επίπεδα. Απλώς μην χαρίσετε δύο εκτελέσεις στον Λι Σιν πριν καν ξεκινήσει η φάση των λωρίδων… Χρειάστηκε να μετριάσουμε τα μπόνους για βοήθειες για τα πρώτα 3,5 λεπτά για αντιστάθμισμα.

  • Λάφυρα και ανταμοιβές: Τέλος οι μειώσεις στις ανταμοιβές στην αρχή του αγώνα! Ανεξάρτητα από το πότε θα πετύχετε κάποια εκτέλεση, θα λάβετε το 100% της αξίας.
  • Μπόνους για Βοήθειες: Αποκτάτε το 25% της ανταμοιβής εκτέλεσης έως τα 90 δευτερόλεπτα που στη συνέχεια αυξάνεται κατά 0,2% ανά δευτερόλεπτο για 210 δευτερόλεπτα στο 50% της ανταμοιβής εκτέλεσης.

Δείτε τις υπόλοιπες αλλαγές στις επόμενες σελίδες:

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends