Φήμες για το The Last of Us 2

Το sequel για το action-survival παιχνίδι της Naughty Dog, το The Last of Us

Το sequel για το The Last of Us, ίσως πραγματοποιηθεί…

thelast

Το sequel για το action-survival παιχνίδι της Naughty Dog, το The Last of Us, πιθανών να είναι υπό κατασκευή σύμφωνα με τον artist χαρακτήρων Michael Knowland. Με βάση το Linkedln προφίλ του Knowland, η Naughty Dog έχει κάποια πρωτότυπα σχέδια για το The Last of Us 2, τα οποία διέρευσαν νωρίτερα μέσα στο χρόνο.

Ο Knowland είχε ενταχθεί στην Naugthy Dog, τον Οκτώβριο του 2011, και δούλεψε επάνω στο The Last of Us όπως και στο Uncharted 4. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα είναι ένας character artist στην Avalanche, δουλεύοντας πάνω στο Just Cause 3. Ο Knowland έφυγε από την Naughtt Dog φέτος τον Απρίλιο. Μαζί του ακολούθησαν πολλές άλλες high-ranking προσωπικότητες, όπως ο director του Uncharted 4 (Justin Richmond), η writer (Amy Hennig), ο lead artist Nate Wells και ο voice actor Todd Stashwick.

Ο creative director του The Last of Us, είπε σε συνέντευξή του, τον Φεβρουάριο, ότι υπάρχουν 50/50% πιθανότητες να υπάρξει κάποιο sequel. Άμα συσχετίσουμε τα γεγονότα αυτά, με την ανακοίνωση της Naughty Dog, ότι δουλεύει επάνω σε 2 «brand-new εμπειρίες» (η μία είναι το Uncharted 4), μπορούμε να υποθέσουμε ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι το The Last of Us 2.

Περισσότερα νέα για το The Last of Us