Νέες πληροφορίες για το One Piece: Pirate Warriors 3

Το One Piece: Pirate Warriors 3, θα κυκλοφορήσει προς το παρόν στην Ιαπωνία στις 16 Μαρτίου του 2015.

Platforms
 
Developer
 

The mugiwara are back…

one

Ο Luffy και η παρέα του επιστρέφουν για μία ακόμη φορά στις κονσόλες, δίνοντάς μας τον τρίτο τίτλο της σειράς «Pirate Warriors». Η σειρά έχει εμπνευστεί από τα «Warriors» παιχνίδια (όπως τα Dynasty Warriors, Samurai Warrios, Warriors Orochi). Πέρα από την ομοιότητα στον τίτλο, τα Pirate Warriors ακολουθούν και την ίδια συνταγή στο gameplay. Με λίγα λόγια, καταφέρνουν να γίνουν ένα καλό hack ‘n’ slash game.

Εάν έχετε παίξει τους 2 προηγούμενους τίτλους της σειράς, θα έχετε παρατηρήσει αρκετές διαφορές, και από πλευράς gameplay αλλά και από σεναριακής άποψης. Το Pirate Warriors 1 ακολουθούσε τις περιπέτειες του Luffy και της παρέας, από την αρχή της περιπέτειας τους μέχρι τον θάνατο των Ace και Whitebeard (δηλαδή pre timeskip). Το Pirate Warriors 1, ήταν ότι πρέπει για τους φαν του One Piece. Εντούτοις, για νέους παίχτες που ενδιαφέρονταν να γνωρίσουν τον κόσμο του «One Piece», δεν ήταν αρκετά καλό. Το gameplay είχε σοβαρά προβλήματα, όπως το κουραστικό και επαναλαμβανόμενο combat, το μικρό roster χαρακτήρων, η έλλειψη arcs στο σενάριο και η κάμερα που αντιμετώπιζε προβλήματα.

Από την άλλη, το One Piece: Pirate Warriors 2 βελτιώθηκε αρκετά. Τα προβλήματα της κάμερας αντιμετωπίστηκαν σε μεγάλο επίπεδο, το roster ήταν ικανοποιητικό, οι χαρακτήρες είχαν μεγάλη ποικιλία από κινήσεις, υπήρξαν νέα λειτουργικά όπως η «κατάσταση haki» και βελτιωμένες δυνατότητες στα support. Παρ’ όλα αυτά το Pirate Warriors 2 δεν ακολουθούσε την αυθεντική ιστορία. Αντιθέτως δημιούργησε ένα δικό της arc.

Φτάνοντας στο Pirate Warriors 3, να σας ενημερώσουμε ότι το παιχνίδι θα είναι sequel του Pirate Warriors 2, και δεν θα ακολουθεί την πλοκή του manga. Επομένως, θα περιμένουμε να δούμε ένα νέο arc. Μέσα από το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν νέες λειτουργίες και καινούργιοι παίχτες (Sabo, Fujitora). Κάτι που δεν θα δείτε, αλλά γνωρίζουμε εμείς, είναι ότι θα μπορείτε να ελέγχετε και τα 3 haki, σε σχέση με το προηγούμενο τίτλο, αλλά και σε παίχτες όπως ο Zoro θα μπορείτε να επιλέξετε με πόσα swords θέλετε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς. Προσοχή, δεν υπάρχει Yontouryu (για τους λίγους που το κατάλαβαν).

Το One Piece: Pirate Warriors 3, θα κυκλοφορήσει προς το παρόν στην Ιαπωνία στις 16 Μαρτίου του 2015. Επίσημη ημερομηνία για εμάς δεν έχει ανακοινωθεί. Θα κυκλοφορήσει για PS3, PS4, PS VITA και PC.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το One Piece: Pirate Warriors 3