Νέες, «χειμωνιάτικες» αμφιέσεις για Μάλζαχαρ, Οριάνα και Σεζουάνι

Διαθέσιμα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Διαθέσιμα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου

winter-skins

Ο Χειμωνιάτικος Μάλζαχαρ στα χιόνια

porofest-malzahar-final_1920

Η Α-πόρο-κάλυψη πλησιάζει! Ο Χειμωνιάτικος Μάλζαχαρ ετοιμάζεται για τις Μάχες στα Χιόνια, καλύπτοντας τον κόσμο με χιόνι. Με τα Πόρο του Κενού στο πλευρό του είναι ξεκάθαρο ότι δεν περνούν χαρούμενες σκέψεις από το μυαλό του προφήτη.

Snow_Day_Malzahar_Screenshots

Βγείτε στις Μάχες στα Χιόνια με τον Χειμωνιάτικο Μάλζαχαρ, ο οποίος είναι διαθέσιμος στο κατάστημα του League of Legends και θα μπορείτε να τον αγοράσετε με 975 RP μέχρι και τις 12 μ.μ. της 6ης Ιανουαρίου.

Η Χριστουγεννιάτικη Οριάνα στις Μάχες στα Χιόνια

winter_wonder_orianna_splash_1920

Αφού μεταμόρφωσε την μπάλα του ολέθρου ένα γλυκύτατο Πόρο θανάτου, η Χριστουγεννιάτικη Οριάνα είναι πλέον έτοιμη για τις Μάχες στα Χιόνια! Από τότε που εμφανίστηκε, διώχνει τα αδέσποτα πόρο μακριά από το καινούργιο της παιχνίδι, εκσφενδονίζοντας χιονονιφάδες δεξιά και αριστερά.

wwo_ss

Κάντε δική σας τη Χριστουγεννιάτικη Οριάνα, η οποία είναι διαθέσιμη στο κατάστημα του League of Legends μέχρι τις 12 το μεσημέρι στις 6 Ιανουαρίου, για 975 RP.

Η Καβαλάρισσα Πόρο Σεζουάνι στις Μάχες στα Χιόνια

sejuani_pororider_splash_1920

Παρέα με το πιστό της πολεμικό πόρο, η Καβαλάρισσα Πόρο Σεζουάνι σερβίρει το θάνατο στις Μάχες στα Χιόνια! Χτυπάει με δύναμη τους εχθρούς που θέλουν να τη σκοτώσουν και εκσφενδονίζει κουραμπιέδες με επικάλυψη ζάχαρης σε όσους απειλούν τον τεράστιο και μαλλιαρό φίλο της. Προσέξτε όταν βρίσκεστε κοντά στο πόρο – καμιά φορά του τρέχουν τα σάλια.

Poro_Rider_Sejuani_Screenshots

Εξοντώστε τους εχθρούς με την Καβαλάρισσα Πόρο Σεζουάνι, η οποία είναι διαθέσιμη στο κατάστημα του League of Legends μέχρι τις 12 το μεσημέρι στις 6 Ιανουαρίου, για 975 RP.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends