Ασταμάτητη επικράτηση στο Jungle από τον Warwick

Για αρκετό καιρό ο Warwick ήταν και είναι ακόμα στην κορυφή σε πολλές λίστες όπως: ο πιο δημοφιλής παίκτης, ο παίκτης με τα μεγαλύτερα Win Ratio και ο παίκτης με τα περισσότερο ποσοστό ban. Στο τελευταίο patch λοιπόν, από 0% σε pick ratio αυξήθηκε στο 25% εν μία νυκτί για πολλούς λόγους.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Για αρκετό καιρό ο Warwick ήταν και είναι ακόμα στην κορυφή σε πολλές λίστες όπως: ο πιο δημοφιλής παίκτης, ο παίκτης με τα μεγαλύτερα Win Ratio και ο παίκτης με τo μεγαλύτερο ποσοστό στα ban. Στο τελευταίο patch λοιπόν, από 0% σε pick ratio αυξήθηκε στο 25% εν μία νυκτί για πολλούς λόγους.

Προφανώς η μεγαλύτερη αλλαγή έγινε στο jungle, αλλά δεν αποδυνάμωσε τον Warwick. Μετά την αγορά του Hunter’s Machete, πλέον έχουμε την δυνατότητα για αγορά 2 pots, σε σχέση με 5 που ήταν πιο παλιά, παρ’ όλα αυτά αυτός ο champion δεν χρειάστηκε ποτέ κάποια ιδιαίτερη βοήθεια, καθώς έχει μεγάλο sustain σε σχέση με τους υπόλοιπους junglers λόγω του lifesteal. Παρ’ όλες τις αλλαγές, το timing του Warwick παρέμεινε σταθερό, σε αντίθεση με όλους τους άλλους champions όπου το jungle έγινε πολύ πιο αργό λόγω της ενδυνάμωσης του. Σαν αποτέλεσμα λοιπόν, αυτός ο χαρακτήρας φτάνει πολύ πιο γρήγορα level 6, άρα και πιο γρήγορα ganks που οδηγεί σε μια επιπλέον βοήθεια στην ομάδα ή ακόμα και counter jungle ώστε να κάνει τον αντίπαλο jungler να μείνει πίσω.

warwickΕπιπλέον, με το νέο item του jungle, Devourer Enchantment, ο Warwick παραμένει το ίδιο ισχυρός καθώς του δίνει παρόμοια stats με το Wriggle’s Lantern. Ανέκαθεν ο Warwick ήταν δυνατός jungler, αλλά λόγω της χαμηλής δύναμης του σε fights στο early game πολλοί δυσκολεύονται να τα πάνε καλά με αυτόν. Τώρα είναι λοιπόν η ώρα να φανεί η δύναμη που πάντα είχε.

Επίσης, αυτή τη στιγμή πέραν του ότι ο Warwick μπορεί να κρατήσει ένα γεμάτο Health Bar μέσα στην ζούγκλα, είναι επίσης δυνατός σε 1v1 ή 2v2 fights λόγω της ultimate κίνησης του, Infinite Duress, που του δίνει επιπλέον lifesteal, προκαλεί σημαντικό damage και μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στην ομάδα σας σκοτώνοντας έναν αντίπαλο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags